WO Interiør

2 produkter

WO interiør blev grundlagt 1905 og har siden arbejdet med godt og gedigent håndværk. WO producerer møbler med overflader og kantløsninger i linoleum, som er blevet en spidskompetence af deres. De har udviklet og patenteret en unik måde at arbejde med linoleum til beklædning af møbler og inventar. 

WO udvikler og produceret produkter til dig, der elsker skandinavisk design og dansk produceret kvalitet. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med udvalgte danske designere med et mål om at producere fremtidens møbler med fokus på bæredygtige materialer, herunder anvendelse af linoleum. Alle underleverandører er håndplukkede, for at sikre leveringssikkerhed - en kæde er ikke stærkere end dets svageste led. 

Vi, jkOffice, sælger GROW reolsystemet designet af Charlotte Holm Schau. Det er dansk design i særklasse, som giver mulighed for at udvikle, tilbygge og tilpasse reolsystemet efter behov. Det enkle design giver kontoret stil og den simple tankegang bag gør, at det kan tilpasses enhver situation. 

 • GROW hylder kan leveres i 21 linoleum farver

Sortering

2 ud af 2 produkter

Godt og gedigent håndværk

Har været grundtanken fra start og har kendetegnet WO og deres arbejde lige siden. WO baserer sin forretning på solidt håndværk og gode håndværksmæssige traditioner. De har i årenes løb opbygget en stor know-how, som gør det muligt at slippe fantasien fri og udfordre anvendelsen af linoleum i dag. De har i samarbejde med anerkendte designere og arkitekter medvirket til at skabe nye produkter og anvendelsesområder inden for linoleum, blandt andet deres patenterede båndkant. Netop den høje finish og æstetiske løsning med linoleumsbåndkant underbygger linoleums mangfoldighed og anvendelsessteder. 

WO forventer, at fremtidens møbler i højere grad skal designes, udvikles og produceres ud fra mål om miljøvenlighed og vugge til vugge princippet. Det ønsker de at være førende indenfor og går gerne forrest. Derfor arbejder de løbende med at udvikle metoder og processer omkring produktion af møbler med linoleum i den retning. 

Linoleums muligheder

Linoleum er miljøvenligt, 100% naturligt og kan nedbrydes i naturen. Linoleum produceres af rene råvarer fra naturen - linolie, harpiks og træmel - råvarer, som naturen har nok af. Det gør linoleum til et moderne, visionært og fremtidssikret materiale, som WO derfor ønsker at øge andres kendskab til. 

Linoleum har en lang række fordele som overfladevalg til møbler. Først og fremmest har det en blød og varm overflade, hvor ridser kan gro sammen som et sår. Det er et slidstærkt materiale, som kan holde i flere årtier, hvis det vedligeholdes korrekt. Det er antibakterielt og let at rengøre, derfor er det et fantastisk valg til overfalder i køkkener og lignende. Det er også et godt valg på store overfalder, da man undgår genskin og refleksion fra lys samt reducerer unødig akustik i rummet. Derudover har det følgende gode egenskaber: 

  • 100% biologisk nedbrydelig
  • 100% naturprodukt - Sammensat af naturens egne materialer, uden kemi
  • Antistatisk
  • Antirefleksiv
  • Antibakteriel 
  • Skriveunderlagsegnet

Vi har skrevet en guide til pleje af linoleumsbordplader, som du kan læse, hvis du har et bord eller overflade i linoleum, som trænger til at blive opfrisket.