Brabantia

Brabantia har siden 1919 produceret og leveret affaldsløsninger og meget andet til private og virksomheder. Brabantia har stort fokus på kvalitet, tidløst design og bæredygtighed. Det er afgørende, at deres produkter er gennemtestede og har en lang holdbarhed. 

Brabantias affaldsspande har en bred farvepalette i mat stål, blank stå, sort, hvid, rød, lime grøn, blå, pink, orange, osv. Spandene passer perfekt til kantine, køkken, toilet eller kontoret. 

I 2014 fik Brabantia deres første Cradle to Cradle certificering. Og i dag mere end 1.000 af deres produkter certificeret med Cradle to Cradle på bronze niveau, og produkter fra StepUp og Sort & Go serierne er certificeret med Silver niveau.   

Brabantia har i årtier hjulpet folk med at sortere affald, holde mad frisk i længere tid og linjetørre vasketøj. De sætter barren højt og sigter efter 100 % cirkulært design i 2035.

Sortering

5 ud af 5 produkter
Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing