Mødeboks / Telefonbokse

11 produkter

Lydisoleret telefonboks eller mødeboks til det åbne kontomiljø. Hold dine samtaler i en boks så forstyrrer du ikke dine kollegaer og deres arbejde forstyrrer ikke din samtale. Meget populær løsning til større virksomheder som arbejder med free seating indretning og åben kontorer.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

Mål H cm

11 ud af 11 produkter
  • Hold private møder i en telefonboks
  • Minimer støj i det åbne kontor
  • Flere modeller har polstret yderside som virker lydabsorberende i rummet.

Hos jkOffice har vi en række forskellige telefon- og mødebokse i vores webshop. De fleste af dem kan konfigureres på mange flere måder end vi har visualiseret, så tag endelig fat i os og snak om mulighederne. Vi kan også vejlede dig i hvilken boks, som bedst opfylder dine behov.

Hvad er fordelene ved en mødeboks/telefonboks?

En mødeboks/telefonboks er et lydisoleret rum hvor der kan holdes samtaler, onlinemøder eller større møder. Mødeboksen/telefonboksen er en smart løsning til storrumskontoret og det åbne kontorlandskab, hvor telefonsamler og onlinemøder let kan komme til at forstyrre dine kollegaer, hvis de tages ved arbejdsbordet. Fordelene ved at vælge en mødeboks/telefonboks er, at det ikke er en permanent løsning til rummet. Der skal ikke opbygges ekstra vægge eller lukkes af for det åbne kontor. Desuden kan en mødeboks/telefonboks vælges med glassider, så den ikke skærmer for lyset i kontorlandskabet. En anden fordel ved at tilføje en mødeboks/telefonboks til det åbne kontorlandskab er, at den forbedrer akustikken i rummet samtidig med, at den skaber et ekstra rum.

Stor eller lille mødeboks?

Størrelsen på din mødeboks afhænger både af, hvad du skal bruge den til, og hvor meget plads du har til rådighed. Skal du bruge den til telefonsamtaler, onlinemøder og andre små møder med 2-3 personer, så er en mindre mødeboks i str. m et godt valg. Er du til gengæld på udkig efter et større mødelokale, hvor der kan være plads til 4, 6 eller 8 personer, så skal du vælge en mødeboks i str L eller XL. Har du derimod brug for en ringeboks eller telefonboks til de hurtige telefonsamtaler eller onlinemøder, så er en boks i str S det perfekte valg.