Whiteboards og tavler

31 produkter

Whiteboards og tavler af mange forskellige slags er et uundværligt stykke værktøj på enhver arbejdsplads eller, for den sags skyld, i ethvert konferencelokale eller møderum. På trods af, at computere har overtaget en stor del af medarbejdernes interne kommunikation i det daglige arbejdsliv, er det klassiske setup med et whiteboard og et sæt markers stadig en essentiel del af måde, vi kommunikerer på og udsender fælles meddelelser på arbejdspladsen. Med dette in mente har vi hos jkOffice naturligvis også et bredt udvalg af tavler og boards, som kan bruges i en mængde forskellige sammenhænge på din arbejdsplads eller i dit kontormiljø.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål B cm

Mål H cm

Mål Ø

12 ud af 31 produkter
Hent flere produkter

Vi fører:

 • Whiteboards og markørpenne i mange forskellige farver
 • Glastavler til projektioner – det mere strømlinede alternativ til det gammeldags hvide lærred
 • Magnetiske glastavler, som kan bruges både til præsentationer og som opslagstavler
 • Et sortiment af forskelligt tilbehør, blandt andet svampe, magneter og rensesprays
 • OBS. på glastavler kan kun benyttes super stærke magneter

Nedenfor kan du få en god ide om, hvilke løsninger vi har til dig i kategorien whiteboards og tavler.

Du kan læse vores rengøringsvejledning til whiteboards og tavler her.

Få mange gode egenskaber med et whiteboard

Både whiteboards og tavler kan være enormt brugbare hjælpemidler i din dagligdag på arbejdspladsen eller kontoret, og kan tjene en mængde funktioner i forskellige sammenhænge. De kan bruges til præsentationer, møder, foredrag, som en nem måde at sende fælles meddelelser til dine medarbejdere eller blot som smukke og funktionelle opslagstavler.

Dette er vi fuldt ud klar over hos jkOffice. Også hos os er de mange forskellige tavler et kærkomment arbejdsredskab. Derfor tilbyder vi også et bredt sortiment af tavler og boards i forskellige størrelser, farver og materialer, som alle har et væld af anvendelsesmuligheder. Vi har altid mulighed for at skaffe endnu flere udgaver og udformninger end dem, du finder her på hjemmesiden, men vi tror alligevel, at du vil kunne finde en spændende model ovenfor.

Hvad er et whiteboard?

Whiteboardet er uundværligt på et kontor, da den giver så mange muligheder og brugsfunktioner. Den giver mulighed for at tale, tegne og formile dine ideer på en visuel måde. Den kan også lette planlægningen. Helt kort er et whiteboard en magnetisk tavle med en praktisk skriveoverflade. Whiteboardet, som navnet antyder, er som regel en tavle med hvid skriveoverflade, men fås også i sort eller andre farver.

Hvis du ønsker en tavle som adskiller sig fra de traditionelle whiteboards, er glastavlen måske noget for dig. Glastavlen har mange af de samme egenskaber som whitebordet, men er en mere elegant løsning og dekorativ. Glastavlerne fås også med afrundede hjørner og helt runde samt i mange forskellige farver, som giver en stor fleksibelt i indretningen. Apropos fleksibel indretning har du også muligheden for at vælge en mobil glastavle, som nemt kan rulles frem ved behov.

Hvad end dit valg peger på whiteboard eller glastavle, hjælper de med at gøre kontoret mere funktionelt. De er mere end bare tavler. De kan også fungere som opslagstavler til meddelelser, opslag eller billeder.

Sådan får du mest ud af dit whiteboard

Inden du går ud og køber et nyt whiteboard, bør du gøre dig følgende overvejelser (uanset om det er til kontoret eller hjem til):

 • Hvad skal den bruges til?
 • Hvor stærk skal den være?
 • Hvor skal den hænge? Hvor stor skal den være?
 • Skal det være et whiteboard eller en glastavle?
 • Skal den være af høj kvalitet
 • Hvor meget er jeg villig til at spendere?

Hvilken type whiteboard skal jeg vælge?

Vi fører naturligvis det klassiske whiteboard, som du kender fra et utal af arbejdspladser og virksomheder, i flere størrelser. Og med det naturligvis også whiteboard-markører i flere forskellige farver og tykkelser. Whiteboard er magnetisk, så det kan bruges både til at notere på, hvis du skal skrive meddelelser til dine kollegaer, lave en præsentation til et møde eller en konference, hvis du skal brainstorme under en ideudvikling eller meget, meget mere. Mulighederne er uendelige. Samtidig kan whiteboards også, netop på grund af magnetismen, sagtens fungere som opslagstavle. Hvad enten du vælger at bruge det til det ene eller det andet, har vi selvfølgelig også det tilbehør, du måtte få brug for.

Glastavler - whitebordets lillesøster

Desuden forhandler vi også whiteboardets arvtager: den magnetiske glastavle. Tavlen tjener samme formål som det traditionelle whiteboard, nemlig at du kan bruge den dels til at skrive, tegne og forklare på og dels som en dekorativ og smart opslagstavle. Samtidig er glastavlen, med sit futuristiske, stilrene look og det store udvalg af farver og størrelser, den kan anskaffes i, en nytænkt og anderledes måde at indrette sit kontorlandskab eller mødelokale, når tavlen ikke er i brug. Den kan være en diskret og stilfuld måde at skabe et ekstra pift af farve og elegance i et kontormiljø, som ellers godt kan risikere at komme til at se lidt sterilt ud. Hvis ikke du vælger en af de farverige røde, grønne eller turkise tavler, kan du altid gentænke ideen om et whiteboard ved eksempelvis at købe en sort tavle og bruge vores hvide kalktuscher som skriveredskaber. Det er en anderledes måde at gennemføre din præsentation eller din brainstorm til personalemødet, og synet af hvidt på sort vil helt sikkert være en innovativ måde at gøre opmærksomhed på dit budskab på.

Køb whiteboards hos jkOffice

jkOffice garanterer som altid at:

 • Vi har meget konkurrencedygtige priser – vi køber direkte fra fabrikken og skærer fordyrende mellemled fra
 • Vi har altid et stort udvalg – kontakt os, hvis du ikke ser det, du drømmer om, på vores hjemmeside
 • Hurtig og effektiv levering
 • Stort fokus på kvalitet fremfor alt – vi samler kun på tilfredse kunder

Vi håber, at du vil lade dig forføre af alle vores lækre modeller af whiteboards og tavler.

FAQ

Hvilket whiteboard skal jeg vælge?

 • Hvis du er på udkig efter et mobilt whiteboard, kan du med fordel vælge et med hjul, så du kan flytte det rundt. Derudover er størrelsen også afgørende. Hvis du skal have whiteboardet ved skrivebordet, behøver det nemlig ikke være så stort, i forhold til hvis det skal bruges i et stort mødelokale eller klasselokale.

Hvordan rengører man et whiteboard?

 • Du kan typisk rengøre overfladen på dit whiteboard med lunkent vand og en ren, blød klud - fordelagtigt en microfiberklud. Hvis det ikke er nok med vand, kan du bruge en rengøringsspray, der er beregnet til whiteboardtavler. Når du har brugt rengøringssprayen, kan du aftørre whiteboardet med vand og derefter en tør klud. Husk, at rengøre tavlen regelmæssigt.

Hvilke tuscher må jeg bruge et whiteboard?

 • Du kan bruge vandbaserede tuscher på tavler, whiteboards og glasoverflader. Når du har skrevet eller tegnet noget, der skal viskes ud, kan du nemt gøre det med en klud, svamp eller lignende.