Barstole

34 produkter

En barstol er et møbel med et utal af anvendelsesmuligheder, også selv om man ikke lige måtte være i besiddelse af en bar. Vi har et rigt udvalg af nye og brugte barstole og taburetter til salg hos jkOffice, og vores sortiment bliver konstant udvidet. Vi tilstræber altid at føre et udvalg af møbler i en høj kvalitet, hvor stole og taburetter stadig har mange års levetid i sig, også selv om de allerede har været brugt i en periode. Vi har naturligvis også et udvalg af konference- og kantineborde, receptionsskranker og højborde, som alle passer perfekt til en eller flere barstole stående omkring sig.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Mærke

Produkttype

Mål B cm

Mål H cm

12 ud af 34 produkter
Hent flere produkter

jkOffice har et bredt udvalg af barstole og højstole her på siden, som du er meget velkommen til at gå på opdagelse i.

Som altid består vores udvalg af:

  • Et solidt sortiment af nye og brugte barstole, taburetter og bænke
  • Møbler med masser af slidstyrke, som er skabt til at blive brugt
  • Et udvalg, der er fremstillet med fokus på kvalitet og prisbevidsthed
  • 10 års garanti på nye varer
  • 2 års garanti på brugte møbler

Vi er stolte af at kunne præsentere et omfangsrigt udvalg af barstole og højstole, alle fremstillet med sublimt design og ekstrem slidstyrke for øje. 

Vi har lavet en rengøringsvejledning til barstole af forskellige materialer. Du kan læse vejledningen her, og forlænge dine stoles levetid.

Til enhver smag for enhver pris

Vores sortiment af brugte barstole og taburetter er omskifteligt idet vi konstant sælger modeller og får nye typer ind fra andre virksomheder. Men netop den type stol glimrer ved sin fleksibilitet, både i look og i opbygning. Barstole kan fås med ben i metal, træ, plast, krom samt formspændte træsæder, plastsæder, polstrede sæder i både læder og stof, med og uden fodstøtte og armlæn, justerbare i højden eller faste og med mange, mange flere valgmuligheder. Om du er til det diskrete eller det iøjnefaldende, det stilrene eller det prangende eller det klassiske eller det moderne, vil du helt sikkert være i stand til at finde en serie taburetter eller høje stole, som falder i din smag, og som passer til den indretning i din virksomhed, som du havde tænkt dem ind i.

Samtidig er det også et møbel du kan finde til en pris, der passer til enhver pengepung, både i vores nye og brugte sortiment. Vi har ofte modeller fra en række anerkendte brands og fabrikanter af design som eksempelvis Kinnarps, GUBI, Hay, Magnus Olesen og Brdr. Andersen. Hvad de, samt mange andre brands, som også lejlighedsvis er på vores lager, har til fælles er, at det er mærker, der borger for kvalitet. For kvalitet til rimelige penge er altid vores fokuspunkt hos jkOffice, også når vi sælger brugt møblement.

Når vi indkøber brugte møbler fra andre virksomheder, har vi vores egen grundige arbejdsproces, som vi minutiøst gennemgår:

  • Vi gør alle møblerne grundigt rent og fjerner alle tegn på synlig slitage
  • Vi checker alle dele for defekter og upcycler møblerne om nødvendigt ved at skifte defekte dele ud med nye
  • Vi donerer de møbler, som vi ikke føler lever op til vores egne høje kvalitetskrav

Vi får så mange forskellige brugte møbler ind konstant, at det desværre ikke er dem alle, der når at blive lagt på lager, før de bliver solgt igen. Derfor må du endelig kontakte os og høre nærmere om yderligere modeller, hvis du ikke finder de barstole eller taburetter, du virkelig gerne vil have, her på vores hjemmeside.

Alt i alt har vi et bredt sortiment af stole; både de modeller du finder her på siden, og desuden også en mængde forskellige udgaver, som vi kan bestille hjem med få dages leveringstid. Hvis du ikke umiddelbart finder din drømmestol her, skal du endelig bare kontakte os for at høre om vores yderligere sortiment. Vi har et stort bagland af leverandører, som bare brænder for at få vist alle de lækre modeller frem, som de har i deres sortiment.

Som altid tilbyder vi:

Tilbage er der kun for dig at hoppe ud i det og vælge én af jkOffices lækre barstol-modeller.