Duba B8

6 produkter

Duba B8 er en af Danmarks største og førende producenter af kontormøbler. De er placeret i Bjerringbro hvor de producerer deres møbler. Navnet Duba B8 blev til, da virksomhederne System B8 og Duba fusionerede i 2005, efter et langtidssamarbejde mellem virksomhederne. Duba B8 producerer blandt andet arbejdsborde, kontorstole, konferenceborde, møde- og konferencestole, reoler, skabe og sofaer, og vi har ofte et bredt sortiment af alt fra:

  • Hæve-/sænkeborde
  • Opbevaringsmøbler
  • Konferencestole
  • Cafeborde mv. 

Den 5. Februar 2018 underskrev de to virksomheder, Holmris og Duba B8, en aftale om fusion. Det nye selvskab kalder sig nu Holmris B8, som vi kender det i dag. De er en meget anerkendt producent, her kan du altid regne med at kvaliteten er helt i top. Se vores udvalg af kontormøbler fra Duba B8 til fordelagtige priser herunder.

Sortering

6 ud af 6 produkter

Hvad kendetegner Duba B8-møbler?

Virksomheden har speciale i kontormøbler, med mere end 100 års erfaring og knap 60 års erfaring med produktion af kontormøbler, hvor de har opnået stor succes. Hos jkOffice tilbyder vi et bredt udvalg af brugte kontormøbler fra Duba B8, som leverer og producerer innovative, fleksible og bæredygtige til både B2B og B2C. 

Møbler fra Duba B8 er kendetegnet ved at være lavet af kvalitetsmaterialer. Hos jkOffice har du mulighed for at købe deres brugte kvalitetsmøbler fra til konkurrencedygtige og billige priser. Duba B8 benytter kun træsorter, til produktionen af kontormøbler, som er certificeret af to globale certificeringssystemer. Disse sikrer, at skovbrug drives langsigtet og bæredygtigt, så du kan være sikker på, at det træ der bliver brugt til møbelproduktion hos Duba B8, stammer fra en miljøansvarlig leverandør. 

Når du køber møbler fra Duba B8 kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i top.

 

Hvorfor skal jeg købe Duba B8-møbler hos jkOffice?

Hos jkOffice opkøber vi større partier af bl.a. kontormøbler, konferencemøbler og kantinemøbler i høj kvalitet, som regel i forbindelse med virksomhedsflytninger, konkurser eller salg af nye kontormøbler. Dette gør os i stand til at sælge kvalitetsmøbler, til formidable priser. Selvom møblerne er brugte, har de stadig flere års brug tilbage i sig. Vi tjekker altid alle vores brugte møbler i sømmene, for at sikre den høje kvalitet som vi vægter så højt hos jkOffice og at du får mest mulig værdi for pengene. De møbler som trænger til fx en ompolstring, en ny bordplade eller lignende upcycler og rengør vi, og resten, som ikke kan sælges, forærer vi til velgørende organisationer.  

Vores udvalg varierer, men vi har altid nye partier af kontormøbler på vej hjem, derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter et bestemt mærke eller møbel. Hvis nogle af vores flotte møbler fra Duba B8 har fanget din interesse, er du mere end velkommen til at besøge vores showroom i Skejby, Aarhus N, hvor du kan se og føle kvaliteten af vores møbler. Vi er altid klar til at assistere dig og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til vores brugte Duba B8 kontormøbler eller andet du har øje på.