Chairsupply

17 produkter

Chairsupply hører under virksomheden 706 Seating Group, som består af 5 virksomheder. Hvert brand har sine egne unikke modeller, karakter og målgruppe. Chairsupply fokuserer på design, udvikling og produktion af kontorstole, konferencestole og arbejdsstole. Når du køber en stol fra Chairsupply, køber du en komfortabel stol til en god pris. Alle produkter lever op til europæiske standarder. 

Hos jkOffice kan du vælge imellem 11 modeller, hvoraf 4 af modellerne kan tilpasses efter farve, nakkestøtte m.m. Som prikken over i'et består stolene af over 50% genbrugsmaterialer og mellem 80-90% af stolene kan genanvendes efter brug. 

Læs mere om de forskellige modeller nederst på siden. 

Sortering

17 ud af 17 produkter

Chairsupply's forpligtigelse til miljøet

100% cirkulær er drømmen, men på at nærme sig den maksimale procentdel er det første mål. Chairsupply forsøger at påvirke og belaste miljøet så lidt som muligt, ved at anvende miljøvenlige materialer, hvis oprindelse kan reduceres samt producere produkter som kan blive genanvendt. Målet er, at forbedre produkterne permanent, så møblernes levetid forlænges og der anvendes færre råvarer. De ønsker at forhindre spild og derfor bruger de så meget genanvendt plast og metal i produktionen af kontorstole som muligt. Derudover anvender de også papir og pap i deres emballage. 

Derfor skal du vælge kontorstole fra Chairsupply

Kontorstole fra Chairsupply sikrer dig, at du kan sidde behageligt i lang tid og at stolen kan genanvendes efter den har tjent dig i mange år. Nedenfor kan du læse om nogle af vores populære modeller. 

Manhattan

Med en Manhattan kontorstol har du aldrig problemer med at sidde komfortabelt i en længere periode. Stolen har en automatisk vægtkontrol, justerbart komfortsæde, åndbart mesh-ryglæn samt højde- og breddejusterbare armlæn for øget komfort. Derudover er kontorstolen udstyret med multifunktionelle hjul til både bløde og hårde underlag. 

Midtown

Med Midtown kontorstolen får du en bred vifte af justering- og indstillingsmuligheder, så du finder den ideelle siddestilling. Komfortsædet med 10 cm justering, mesh-ryglænet med højde-, bredde- og dybdejustering og stolens ergonomiske armlæn sikrer, at du kan sidde behageligt hele arbejdsdagen. Stolen har en bredere vifte af justeringsmuligheder, hvilket gør den velegnet til forskellige kroppe og længere siddeperioder. 

A300

Er en økonomikontorstol. Leder du efter en behagelig kontorstol med en lavere startpris, så er A300 det rigtige valg. Stolen er udstyret med andre materialer, så den har en lavere startpris, men går ikke på kompromis med siddekomfort. A300 har synkronmekaniske med vægtjustering, justerbart komfortsæde, højde- og breddejusterbare klikarmlæn som alt sammen sikrer en behagelig siddestilling i lang tid. Kontorstolen kan fåes med enten mesh- eller polsteret ryglæn.  

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing