Savir Design

26 produkter

Savir Design er en dansk design- og produktionsvirksomhed, som udvikler og producerer kvalitetsmøbler til kontraktmarkedet og undervisningssektoren med særligt fokus på design, innovation og bæredygtighed. De er førerende inden for miljø- og klimaorienteret møbelproduktion, hvor hvert eneste møbel er håndlavet af dygtige håndværkere. 

 • Genanvendt plastik og stål 
 • Bæredygtigt stof til polstring - fx Cura lavet af polyester af genbrugsplast 
 • 100% genanvendelige dele

Hos Savir Design bruges der kun de bedste materialer og hele processen er underlagt strenge kvalitetskrav for mindre miljøpåvirkning, forebyggelse af forurening og en lang holdbarhed for hvert enkelt produkt. Det store fokus på bæredygtighed findes bl.a. inden for valget af materialer der bliver brugt hos Savir Design. Det er fx. brugen af genbrugsmaterialer som genanvendt plast og stål til produktionen af stole, samt at alle de enkelte dele af et møbel skal kunne genbruges. 

Visionen er, at bidrage til bedre arbejdsstilling og dermed større arbejdsglæde. 

Find vedligeholdelsesguide til Savir produkter her

Sortering

26 ud af 26 produkter

Det bæredygtige valg

Hos Savir Design har de et stort fokus på bæredygtighed. Alle materialer er nøje udvalgt og sortimentet af møbler, der er produceret af genbrugsmaterialer vokser fortsat og hastigt. 

Når Savir Design vælger leverandører og samarbejdspartnere, bliver der lagt vægt på miljø- og bæredygtighed. De arbejder målrettet efter ISO 14001 miljøledelsessystem certificering og kræver samtidig ISO 9001 og ISO 14001 af leverandørerne. Savir Design opfylder miljømæssig lovgivning og arbejder med forbedret miljøindsats.

  • Alle møbler produceres med henblik på 100% genanvendelighed
  • Udelukkende FSC-certificeret træ anvendes i stoleproduktionen
  • Op til 100% genanvendt aluminium anvendes i produktionen
  • Kontinuerligt stigende antal miljøcertificerede underleverandører
  • Tilbyder bæredygtige stoftyper af op til 100% genanvendt polyester, der er produceret af plastgranulat fra plastflasker

I stoleproduktionen anvendes der udelukkende 100% FSC-mærket træ. Plastmaterialer produceres efter PAK - et udvalg produceres helt eller delvist af recirkuleret polypropylengranulat. Miljøindsatsen rækker dog også ud over produktionen. Savir Design garanterer, at produkterne har en lang levetid, men lige så vigtigt er det, at produkterne kan bortskaffes med så lidt aftryk som muligt. Derfor kan alle møbler fra Savir Design, efter endt livscyklus, let demonteres og hver del kildesorteres med et mål om 100% cirkulær produktion. 

 

Gate Reflect

Gate Reflect er en stolekollektion designet med alsidighed og komfort i tankerne. Krumningen af stolens næsten papirtynde profil er skabt med fokus på den menneskelige krops naturlige organiske form. Stolen er designet med et minimum af materialer for at opnå en, både visuelt og fysisk, meget let stol med fremragende støtte. Stolen er forstærket med en kerne af genbrugsplast, der giver Reflect dens ergonomiske korrekte fasthed og den karakteristiske, men enkle signaturkurve på bagsiden.

Gate Reflect handler om komfort og er en stol, der inviterer dig til både hvile, overveje og reflektere. Kollektionen er Savir Designs valg af den perfekte multifunktionelle stol, hvor enkelhed, komfort, udseende og pris alt sammen kommer sammen. Som prikken over i’et er Gate Reflect fremstillet af miljøvenlige materialer, og alle komponenter kan genbruges.

Som du kan se ovenfor, kan du vælge imellem 12 varianter af Gate Reflect stolen. Og uanset om du går med en Gate Reflect stol, et Concept foldebord eller noget helt tredje, giver vi, jkOffice, 10 års garanti på nye møbler. Dette gælder selvfølgelig alle møbler fra vores nye sortiment.