Backapp

725 produkter

Vi er officielle forhandlere af Backapps stole, og de indgår derfor i vores sortiment af nye møbler. 

Backapp er en producent af stole og balancebræt, som ønsker at skabe en hverdag med mere bevægelse. 

Målet med backapps møbler er, at skabe stole, som træner og styrker ryggen imens man sidder på dem. Man træner såledens sin core-muskulatur imens man sidder ned. 

  • Sid ned imens du træner
  • Styrk ryg, nakke og skuldre
  • Kom sygefraværet til livs

Balancebrættet tilfører en ekstra grad af træning når du står op ved dit hæve-/sænkebord. Brættet kan indstilles i sværhedsgrad, så det ikke bliver for svært at holde balancen, men stadig er udfordrere nok til at kroppen bliver sat i bevægelse. Denne gyldne mellemvej finder man, når kroppen laver mikrobevægelser for at holde balancen, samtidig med at det ikke forstyrrer arbejdet. 

Backapp stolen er udformet med et saddelformet sæde, som sikrer, at man sidder med ret ryg - også selvom der ikke er et ryglæn. Stolen hjælper dermed kroppen til ikke at falde sammen i løbet af arbejdsdagen. 

Sortering

30 ud af 725 produkter
Hent flere produkter

En ergonomisk kontorstol med dokumenterede effekter

To videnskabelige undersøgelser har vist, at man ved at sidde på Backapp stolen opnår en mere korrekt siddepositur. Man kommer til at sidde mere ret i ryggen uden at anstrenge sig. Det er lettere at sidde med ret ryg på Backapp stolen, og dermed også muligt at sidde med ret ryg i længere tid uden støtte. 

Du kan træne din core-muskulatur blot ved at sidde på din stol.
Backapp har dokumenterede effekter, som du kan drage nytte af i din hverdag. 

44% oplever, at de efter 6 måneder med en Backapp stol ikke længere har hovedpine under og efter arbejde.
38% oplever, at de efter 6 måneder med en Backapp stol er kommet smerter i nakke og skuldre til livs.
50 % oplever, at de efter 6 måneder med en Backapp stol ikke længere har smerter i ryggen. 

God ergonomi er målet

God ergonomi på arbejdspladsen er en fordel for både medarbejdere og arbejdsgivere. God ergonomi kan være kilde til at opnå et bedre arbejdsmiljø, hvor sygefravær minimeres. 

At sidde på Backapp stolen giver fordele for hele core-muskulaturen. Både ryg, nakke, skuldre og mave,muskler kommer i spil, når man sidder på saddelsædet uden ryglæn. Med en styrket core forebygger man arbejdsrelaterede skader, der kan opstå som kan opstå hvis man sidder forkert mange timer af gangen.

Med en Backapp kontorstol opbygger du en stærkere core. Det tager tid at opbygge kroppen til at kunne sidde på en Backapp stol. Man skal opbygge siddetiden stille og roligt - start for eksempel med et kvarter af gangen -  så kroppen lærer at sidde på stolen og får opbygget musklerne omkring rygmuskulaturen. Derfor er det vigtigt, at man ikke skifter direkte til fra en "normal" kontorstol til en Backapp stol. Overgangsperioden er vigtig, så kroppen ikke overbelastes.