Chat Board

17 produkter

Historien bag det internationale designbrand CHAT BOARD

Det nuværende CHAT BOARD er et dansk firma, som blev grundlagt i 1982 af glasspecialisten Hans Henning Jensen. Den gang hed det Focus Products A/S og hovedvægten af produktionen var skærmfiltre fremstillet af specialglas. Men i dag producerer CHAT BOARD både glastavler, mobile tavler, garderober, plannere, glasbord, projektionslærreder samt special design løsninger og print på glas. 

CHAT BOARD har kunder verden over, som omfatter både privatpersoner, små og store virksomheder samt globale virksomheder, institutioner og organisationer. 

Find blandt andet:

CHAT BOARD Classic - 25 forskellige farver og 13 størrelser - fra 20x30 til 122x244 cm 

CHAT BOARD Mobile - 25 Farver og 3 størrelser - lille, mellem og stor 

Derudover kan du også finde CHAT BOARD Matt blandt vores udvalg. Fordelen ved denne glastavle er dens matterede, fløjlsglatte overflade der minimerer genskin og spejling. 

Til disse tavler får du også brug lidt tilbehør. Her kan vi tilbyde tuscher, rensevæske, en magnetisk rensesvamp. Dette kan købes enkeltvis eller som et sæt hvor du også for 7 små magneter med. 

Se hele vores udvalg af produkter fra CHAT BOARD herunder.

Og se lidt inspiration her

Sortering

17 ud af 17 produkter

Bliv klogere på CHAT BOARD

CHAT BOARD's vision er at skabe redskaber til kommunikation, præsentation og det personlige udtryk. Dette opnås ved at "udvikle produkter og løsninger der kombinerer høj kvalitet med æstetik og funktionalitet." 

CHAT BOARD's produkter giver mennesker lov til at udtrykke sig selv og afspejle deres personlige identitet i indretningen. Deres unikke design, store farverige udvalg og elegante, højkvalitetsoverflade er designstatements i sig selv og grunden til at de er populære verden over på kontorer, i showroom og i private hjem. 

Glastavler er det idelle redskab til at illustrere, dele og kommunikere ideér, forslag og tanker samt formidle praktisk information. Det der adskiller glastavler fra whiteboards eller andre tavler er, at de er nemme at rengøre og vedligeholde, men mest af alt at de ikke bliver misfarvede af tuschen. Tuschen glider nemt henover tavlen og lader dig skrive uden besvær. 

Deres produkter repræsenterer den kvalitet og de værdier der har gjort dansk design kendt og respekteret over hele verden.