Cube Design

4 produkter

Kvalitet og holdbarhed

Cube Design stiller store krav til kvaliteten på deres egenproduktion. Samme store krav stilles også til deres leverandører, hvor der ikke bare er fokus på kvalitet og holdbarhed, men der tages også stilling til miljøet. Netop kvalitet er Cube Designs kendetegn, og de stiler efter kun at producere produkter, der lever op til deres egne store krav. Denne høje kvalitet er med til at sikre, at Cube Designs møbler kan holde mange år. Samtidig er Cube Designs møbler ofte tidløse og enkle, så de heller ikke går helt af mode.

 

Sortering

4 ud af 4 produkter

Hvilke produkter laver Cube Design?

Danske Cube Design producerer inventar til både kantiner, kontorer og konferencelokaler. Det er derfor muligt at få møbler til de fleste af virksomhedens rum i gennem Cube Design. Til kontoret er det muligt at få Cube møbler i forskellige farver og overflader, oftest holdt i neutrale farver og naturlige finish, for på den måde at sikre en stilren indretning. Den mest populære produktserie fra Cube Design er de grå møbler, som har fronter i finer af bøg. Den naturlige facade komplementerer smukt den enkle, grå farve på møblet. Bøgefineren sikrer et ægte skandinavisk udtryk til Cube møblerne. De fleste af møblerne findes både i en lysegrå farve og i en mørkegrå farve, også kaldet antracit. 

 

Hvordan adskiller brandet sig fra andre kvalitets- og miljøbevidste møbelbrands?

Cube Design er designet og produceret i Danmark, hvilket de færreste producenter stadig kan bryste sig af. Cube Designs fokus ligger på at skabe produkter af høj kvalitet i solide materialer, hvilket sikrer lang levetid på produkterne, som i gør produkterne mere miljøbevidste, da de ikke behøver udskiftes det næste lange stykke tid. 

 

Hvorfor skal man købe sine Cube Design møbler hos jkOffice?

Hos jkOffice finder du et stort udvalg af opbevaringsmøbler, konference- og kantinestole, samt hæve-/sænkeborde fra Cube Design. Køber du brugte kontormøbler fra jkOffice sørger du også for at mindske (og næsten helt fjerne) din egen eller din virksomheds CO2-udledning i forbindelse med anskaffelse af “nye” kontormøbler. JkOffice tilbyder to års garanti på alle brugte møbler, det gælder også de solide møbler fra Cube Design. Du har desuden mulighed for at komme ud at se og opleve møblerne i vores showroom i Aarhus inden du træffer en beslutning. Har du ikke mulighed for at komme til Aarhus står vores sælgere altid klar til at assistere og vejlede dig, både over telefon og mail.

 

Miljøpolitik

Cube Design har et stort fokus på at deres produktion påvirker miljøet mindst muligt. Miljøet har de også med i overvejelserne, når de produktudvikler og effektiviserer deres produktionsprocesser. Cube Design har en omfattende miljøpolitik, der skal sikre forebyggelse af forurening, og at der sker fremskridt i deres miljømæssige indsats. Dette er også noget samtlige medarbejdere inddrages i, og de bliver også opfordret til, at komme med forslag til miljøforbedringer.