Tips & tricks fra jkOffice

Hos jkOffice har samlet alle vores bedste tips og tricks til kontormøbler, pleje og vedligeholdelse, ergonomi og guides til det rigtige valg af kontormøbler. Her på siden deler vi ud af vores viden omkring kontormøbler og de erfaringer vi har gjort os efter mange år i kontormøbelbranchen.

Du kan læse om følgender emner:

  • Vedligeholdelse og pleje
  • Beskrivelse af kontormøbler
  • Guides til det rigtige valg

Hvis du ikke kan finde svar på det du søger, så kontakt os gerne enten på mail info@jkoffice.dk eller telefon +45 71456000. Vi sidder også klar på chatten nederst i venstre hjørne.

Vedligehold og pleje

Nulstilling af hæve sænkebord

Hvis du har et hæve-/sænkebord, som ikke virker, har vi lavet en vejledning til, hvordan du nulstiller bordet. Læs vejledningen eller se vores videovejledning. 

Vedligeholdelse og rengøring af kontormøbler

Kontormøbler kan med den rette vedligeholdelse holdes pæne længe. Derfor kan det sagtens betale sig at bruge lidt tid og kræfter på vedligeholdelsen.

Pleje og vedligeholdelse af linoleumsbordplader

Linoleum er et naturmateriale, som ved korrekt vedligehold kan beholde sine gode egenskaber i mange år. Læs om daglig rengøring samt behandling af slidte linoleumsbordplader. 

Rengøring og vedligeholdelse af nano laminat

Nano laminat er modstandsdygtigt overfor skrammer og ridser, men ligesom de fleste materialer, bør det rengøres regelmæssigt. Det kræver ikke det store, blot varmt vand, et mildt rengøringsmiddel og en blød klud.

Beskrivelse af kontormøbler

Beskrivelse af forskellige overflader

Herunder kan du finde specifikationer og egenskaber på nogle af de mest almindelige overflader som bruges til bordplader og andre kontormøbler. Læs mere her.

Guides til det rigtige valg

Den sunde arbejdsstation

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre din arbejdsplads mere sund. Én måde er, at omgive sig med møbler, der er ergonomisk korrekte eller på anden vis opfordrer til en sundere hverdag.

Vælg den rette kontorstol

Der findes mange forskellige typer af kontorstole, og for at hjælpe dig med at tage det helt rigtige valg, når du skal skifte ud, har vi lavet en guide til, hvilke stole, der passer til hvilke behov.

Indret kontoret efter arbejdsmiljølovgivningen

For at sikre de bedste arbejdsvilkår for de ansatte, er der i Danmark vedtaget en arbejdsmiljølovgivning. Denne lovgivning indeholder regler, som du skal overholde. Vi har lavet en overskuelige guide, så du hurtigt og nemt kan danne et overblik over reglerne. 

Vælg det rigtige hæve-/sænkestel

Hos jkOffice fører vi, i vores faste sortiment af hæve-/sænkeborde, tre forskellige stel.
Denne guide vil hjælpe dig til at foretage det rigtige valg, som passer til dit og din virksomheds behov.

Indret med farver

Der er mange ting som påvirker os og vores adfærd i løbet af arbejdsdagen. De farver du vælger at indrette kontoret med påvirker dit humør, men også din produktivitet, kreativitet og trivsel på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt, at du har det in mente, når du indretter dit kontor.

Planteguide til kontoret

Planter øger produktiviteten, koncentrationsevnen og glæden samt renser luften på kontoret. Men hvilke planter egner sig bedst til jeres kontor? Vi har lavet en hurtigt oversigt over planter, så du kan vælge det rette match for jer. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing