Referencer

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder. Herunder har vi beskrevet nogle af opgaverne med billeder og video. Læs derudover de fine anbefalinger på TrustPilot, Nederst kan du se logoer på flere referencer.

eloomi

Hos eloomi lavede vi en A-Z løsning, hvor vi afhentede deres gamle borde og indrettede med nye AiR hæve-/sænkeborde. eloomi valgte den version af AiR med vores Thor stel. Se billeder og video herunder af den indretning vi lavede for eloomi, og tag gerne fat i os hvis vi skal hjælpe jer med en løsning der dækker jeres behov.

Colliers

Hjælpe jer med en løsning der dækker jeres behov.

Efterskolen Helle

Poul Bang, har til Efterskolen Helle i flere omgange købt forskellige møbler hos jkOffice. Han har blandt andet købt, 1 SpaceCraft Heart mødebord, brugte designmøbler, samt nye kontormøbler.

SOHO/NOHO

Her fortæller Christian og Claus fra SOHO/NOHO om samarbejdet med jkOffice. Vi har siden 2009 leveret +600 arbejdspladser, samt genanvendt mange af deres tidligere møbler. SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel. Stilen hos dem er kreativt og urbant. For at matche stillen valgte de bordplader med en synlig krydsfinér kant.

De Linde / Workspace / Workplanet

Til sine kontorhoteller i blandt andet Aarhus har De Linde købt kantinemøbler mv. På billederne er det vores Agger stole i en kantine- og en barmodel sammen med Fenja kantine- og højborde.

Brincherne

I 2018 købte Per Brinch som er CEO ved Brincherne af flere omgange møbler til indretning af lokalerne i Lyngby. Per Brinch er PR- og kommunikationsrådgiver og har indrettet sig med blandt andet nye hvide Loke hæve-/sænkeborde og Infra kontorstole.

Hylke Forsamlingshus

Hylke Forsamlingshus i Skanderborg har handlet os og flere gange. De har blandt andre ting købt en kantine til 130 personer. De valgte Agger kantinestole med sædepude og nogle foldbare borde. Alt sammen fra vores nye sortiment.

BSTLM

BSTLM har handlet hos os af flere omgange. De har købt en kombination af brugte og nye møbler til indretning af deres lokaler i Struer.

Scalgo

Scalgo har været en fast kunde i gennem flere år. I 2016 hjalp vi dem med indretningen af deres nye kontor. Her valgte de 10 brugte arbejdsstationer, suppleret med nye konferencemøbler.

Jytas

Møblering af midlertidig kontorbygning bestående af moduler. Vi leverede ca. 200 arbejdspladser til en byggeplads i København hvor Jytas havde et byggejob i 2016. Jytas valgte hvide hæve-/sænkeborde med højtrykslaminat bordplader.