Kontorstole

77 produkter

Sammen med valget af et solidt skrivebord, er valget af en god kontorstol, med fokus på ergonomi og siddekomfort, essentielt for din enkelte medarbejders fysiske velbehag på arbejdspladsen. Udover traditonelle kontorstole, finder du her også møbler som balancestole, balancebolde, kontorcykler, ståmåtter.

Hos jkOffice fører vi et bredt og solidt udvalg af kontorstole, som opfylder alle de krav, du måtte have til en gennemført kontorstol af høj kvalitet. 

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Mærke

Produkttype

12 ud af 77 produkter
Hent flere produkter

Vores udvalg kan blandt andet byde på:

Nu er det sådan set bare op til dig at vælge lige præcis den kontorstol, der falder allermest i din smag. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige kontorstol kan du læse vores guide her

Find den rette kontorstol for dig

Kontorstolen er fast inventar på kontoret og rigtig mange af os, sidder på en kontorstol i mange timer i løbet af arbejdsdagen. En god kontorstol skal passe til dig og dit behov. Vi er bygget forskelligt, derfor er det ikke helt lige meget, hvilken kontorstol du vælger. Den skal have den nødvendige komfort og ergonomi, som sikrer en god arbejdsstilling hele dagen. 

Som du kan se ovenfor, fører vi en bred vifte af kontorstole, der næsten alle kommer fra vores egne serier. Vi har stole i ethvert prisleje og til enhver type brug og belastning. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Infra – vores mest populære stol. En solid standard stol af høj kvalitet, som også indgår i vores arbejdsstations-sæt. Et justerbart og ergonomisk korrekt møbel, som passer ind i ethvert kontorlandskab.
  • Texas sadelstolen – en utraditionel stol, som egner sig perfekt til arbejdsmiljøer, hvor du skal skifte meget mellem stående og siddende position. En stol som understøtter en ideel arbejdspositur og hjælper med at modvirke mange af de overbelastninger, som traditionel skrivebordsarbejde kan fremkalde.
  • Magna Executive – en fuldpolstret stol med ekstra højt ryglæn, som også kan leveres med nakkestøtte. Dette er en luksusstol, der sikrer dig fantastisk komfort, uanset hvor mange timer du skal opholde dig bag skrivebordet. Stolen kan også fås i en mængde forskellige farver, så du kan spice dit kontorlandskab op, eller bare vælge din yndlingsfarve.
  • Giga 24-timer – en ekstra stor stol, som har en fantastisk robusthed og er meget velegnet til brug alle døgnet 24 timer. Stolen har en ekstrem slidstyrke, og kan bære op til 150 kg hvilket, sammen med dens ekstra bredde, blandet andet også gør den velegnet til brug af gravide.

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Der er forskel på kontorstole og det kan være en jungle, at finde ud af hvilken kontorstol, der er den rette for dig. Derfor vil vi herunder gennemgå, hvilke overvejelser du bør have, når du skal vælge din næste kontorstol. Start med at tænke over hvilken stol du sidder på nu. Hvad fungerer og hvad fungerer ikke? Hvordan kunne du sidde bedre? Det er første skridt, når du skal vælge din nye kontorstol.

Dernæst skal du overveje hvilken type af kontorstol, du kunne tænke dig. Der findes den klassiske kontorstol, som vi alle kender med fladt sæde og ryglæn. Inden for denne type kontorstol findes også et væld af designs, ergonomisk løsninger og indstillingsmuligheder. Men i takt med at der er kommet et større fokus på ergonomi på arbejdspladsen og korrekt arbejdsstilling, er der kommet nye alternative, nytænkende kontorstole til verden.

Du kan bl.a. finde en balancestol uden ryglæn, som holder kroppen i bevægelse og træner din core-muskulatur i løbet af arbejdsdagen, mens du sidder ned. Som et sjovt ergonomisk alternativ til en kontorstol har vi også en siddebold. Siddebolden styrker muskler i ryggen og benene, og holder kroppen i bevægelse. Vi har også en smart kontorcykel til dig, som gerne vil have mere bevægelse ind i din arbejdsdag. Kontorcyklen kan nemt bruges sammen med dit hæve-/sænkebord og er en god måde at få lidt motion ind i et måske ellers meget stillesiddende arbejde.

Vores stole er i standardfarven sort, da dette passer ind i de fleste kontormiljøer. Men mange af modellerne kan leveres i andre farver, såfremt det passer bedre ind i netop dit miljø. Naturligvis uden meromkostning for dig. Enkelte modeller kan også bestilles i læder eller PU, hvis du foretrækker et lidt mere business-agtigt look.

Mange af vores stole kan også leveres med armlæn for øget komfort, og alle er naturligvis på hjul og med en række forskellige justerbare dele, for at give dig og dine medarbejdere mest mulig fleksibilitet og mobilitet i jeres arbejdsrutiner. Stolene er polstrede med møbelstof fra det danske firma Gabriel, der har mange års erfaring i polstring og betrækning af møbler.

Stolene kan ligeledes leveres med gummihjul, der skåner dit gulv i højere grad end de traditionelle plastikhjul. Med valget af gummihjul slipper du for den ekstra udgift, der ligger i at skulle bestille og montere køreunderlag under samtlige borde i dit kontorlandskab. Og som med alle vores andre møbler, har vi naturligvis 10 års garanti på alle nyindkøbte møbler. Din eneste udfordring bliver at vælge mellem de mange modeller og variationer, jkOffice kan tilbyde. Men ét er sikkert: vi vil altid have en model og et design på en kontorstol, der gør lige præcis dig allermest tilfreds.

Læs vores detaljerede vejledning til hvordan du vælger den korrekte kontorstol, hvor vi går mere i dybden og beskriver forskellene ved de enkelte elementer på kontorstolen, for at hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol, tager højde for menneskekroppen og vores behov for en varierende arbejdsstilling. Stolen skal give dig mulighed for - og gerne tvinge dig til at - bevæge dig, for at undgå samt forebygge ryg- og muskelsmerter.

En ergonomisk kontorstol skal give dig mulighed for justering af sædedybde og hældning, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde og tilpasning af armlæn (hvis der er armlæn). Hos jkOffice finder du et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole. Konventionelle, men også anderledes ”kontorstole”, som udfordrer dit billede af den klassiske kontorstol. Her er der tale om Backapps balancestol, en siddebold og en kontorcykel. Men fælles for dem er, at de sikrer dig bevægelsesfrihed.

Selv du vælger en ergonomisk kontorstol, er det stadig ikke sundt for kroppen at sidde i den samme position hele dagen. Derfor anbefaler vi også at købe et hæve-/sænkebord, hvis ikke du allerede har et. Derved kan du skifte mellem siddende og stående arbejde, og variere dine arbejdsstillinger for at forebygge smerter.

Hvorfor skal jeg vælge en ergonomisk kontorstol?

En stor procentdel af os, sidder ned og arbejder ved et skrivebord. Men menneskekroppen er ikke designet til længerevarende stillesiddende arbejde i statiske stillinger og derfor oplever mange de gener, som stillesiddende arbejde kan medføre. Med en ensformig eller forkert arbejdsstilling kan du opleve spændinger i nakke, skuldre og ryg samt hovedpine og træthed. Smerter som kan blive kroniske, hvis ikke du tager ændre dine vaner og kontorstol. Derfor er det vigtigt, at have en kontorstol, som giver mulighed for at variere din arbejdsstilling - det gør en ergonomisk kontorstol. Se vores ovenfor.

Køb din kontorstol hos jkOffice

Uanset dit prisleje og dine specifikke ønsker, har vi i vores serier altid en løsning, der måtte falde i din smag, både hvad angår komfort, design og pris. Vores kontorstole indkøbes direkte hos fabrikken, og derfor er vi i stand til at holde prisen nede på alle modeller, så du altid vil kunne finde en billig løsning, uanset dit budget.

Er du i tvivl om, hvilken kontorstol, du skal vælge eller har du en forespørgsel, står vores sælgere altid klar med gratis rådgivning og hjælp. Du kan kontakte dem på 71 45 60 00 eller info@jkoffice.dk. Du er også altid velkommen til at besøge vores showroom i Skejby, Aarhus N, hvis du har behov for at prøve kontorstolen inden du køber. Husk, at vi altid yder 10 års garanti på alle møbler fra vores nye sortiment og gratis leverer stolen hos dig, hvis du køber for mere end 4995 kr. ex moms. Hvis du køber for mindre, koster det kun 650 kr. ex moms for levering til kantsten.

Det er også muligt at leje, hvis der er tale om en ordre på minimum 10.000 kr. Leje af kontormøbler er for dig, som vil spare penge (lav månedlig ydelse), slippe for besværet (Vi henter og leverer møblerne) eller gerne vil skåne miljøet, hvor du ved, at der er en plan for hvad der skal ske med møblerne, når du ikke har brug for dem længere. Vi hjælper med at finde en skræddersyet løsning, der opfylder dine behov.

NB. Leje af kontormøbler er kun muligt for virksomheder. Læs mere her eller kontakt os hvis du vil høre mere.

Se vores vejledning til rengøring af kontorstole her.