Paustian

0 produkter

Dansk designtradition

Paustian blev grundlagt i 1946, hvor Ole Paustian opførte butikken Paustian på Vesterbrogade i København. Fra virksomhedens start var det vigtigt for Ole Paustian og hans kone Monika, at produkterne var kendetegnet ved:

  • Kvalitet
  • Innovation
  • Nysgerrighed
  • Æstetik

Siden da er virksomheden vokset, og Paustian huset, der er tegnet af den berømte arkitekt, Jørn Utzon, blev opført i Nordhavn i 1987. Siden da har de også etableret butik i Aarhus. 

Paustian har gennem årene arbejdet sammen med anerkendte designere fra hele verdenen, og har sammen skabt designermøbler der hører til blandt de bedste. En stor del af Paustians møbelkollektion; Paustian Furniture Collection, der bliver tegnet af danske arkitekter og designere, bliver produceret på Paustians eget snedkeri i Grenå på Djursland. 

 

Vi fandt ikke noget, der matchede dit søgeresultat

Derfor skal du vælge Paustian

Paustians møbler er genkendt verden over som noget af det ypperste inden for design- og møbelkunst. Når du køber et møbel fra Paustian kan du forvente høj kvalitet og innovativt design, som pirrer din nysgerrighed og kæler for æstetikken. 

Møbel- og designvirksomheden har også en god forståelse for bæredygtighed, og producerer selv en stor del af møblerne fra Paustian Furniture Collection, på deres eget snedkeri i Grenå, Danmark. Udover egenproduktion arbejder virksomheden sammen med nogle af verdens bedste danke og internationale designere og møbelproducenter, hvorfor du kan finde bl.a. Vitra og Artek i deres butikker.  

Blandt vores sortiment af brugte Paustian møbler kan du blandet andet finde; konferencestole, konferenceborde, cafeborde og skabe.

OG...

Når du handler hos jkOffice får du altid 2 års garanti på brugte møbler, også Paustian. Endnu en god grund til at købe. 

 

Paustians viden

Paustian har arbejdet sammen med store internationale designere som Ray og Charles Eames og Alvar Allto, og har siden virksomhedens start opbygget sig stor viden omkring godt møbeldesign. Det kræver mod at turde tænke nyt og anderledes, at udfordre og samtidig have respekt for tradition. Men dette er lykkedes for Paustian. Med deres sans for selv de helt små detaljer, deres materialekendskab og kreative tankegang lykkedes det dem gang på gang, år for år, at designe prisvindende møbler. 

Denne viden har Paustian overført til sin egen møbelkollektion ”Paustian Furniture Collection”, som produceres på egne fabrikker og er tegnet af danske designere og arkitekter. Hvor både de yngre og mere erfarne designere har fået lov til at skabe en lækker kollektion af møbler med formsans og funktionalitet.

 

Paustian - både til privat og offentlig

Paustian har sans for både design og funktion, hvilket er vigtigt uanset om du mangler ét bord hjem til privaten eller det drejer sig om indretning af hundredvis af arbejdspladser og offentlige rum. Møbler fra Paustian kan anvendes både i det private hjem og hos offentlige firmaer, grundet dets stilrene og tidsløse design. Et konferencebord eller kantinebord, kan også fungere som et spisebord og det samme gør sig gældende for konferencestole. Kun fantasien sætter grænser for hvor og hvordan du kan anvende deres møbler.

Vi får hele tiden flere møbler ind ad døren, både Paustian, Kinnarps og meget andet. Så hold øje med denne side, for at se når vi får flere brugte møbler fra Paustian hjem.