Skriveborde

10 produkter

I denne kategori finder du traditionelle skriveborde med fast stel og uden motor. Vi gør opmærksom på, at disse skriveborde ikke er med hæve/sænkestel. Disse skriveborde er til dig, som ikke befinder dig ved skrivebordet i alt for lang tid ad gangen. Til gengæld kan vi anbefale dig at investere i en god kontorstol, som hjælper dig med at opretholde en god arbejdsstilling mens du sidder ved bordet.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

Mål H cm

Mål Ø

10 ud af 10 produkter

Skrivebordene er i høj kvalitet og du kan har mange designmuligheder. Vælg imellem 3 stelfarver, 5 bordpladestørrelser, rektangulær eller centerbue bordplade, kabelføring og 4 pladefarver/materialer:

  • Sort Forbo linoleum
  • Hvid Formica højtrykslaminat
  • Ahorn
  • Bøg

Vi har et udvalg af manuelle skriveborde herunder. Vores erfaring siger dog, at langt de fleste efterhånden efterspørger skriveborde med elektrisk stel. Vores sortiment af hæve-/sænkeborde er meget bredt og vi er lagerførende på mange modeller.

Se det store udvalg af elektriske hæve sænkeborde her.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig, inden man vælger skrivebord?

Et godt skrivebord er uhyre vigtigt, da vi bruger mange timer i døgnet ved det og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Vi prioriterer kvaliteten meget højt og forhandler kun møbler som vi kan stå inde for.

Selvom skrivebordene ikke kan justeres i højden, har du masser af mulighed for at tilpasse og designe bordet efter din arbejdsplads og dit behov. Bordpladerne har en kerne af MDF og en overflade af linoleum, HPL laminat eller finér. Når du vælger en bordplade af så høj kvalitet, så har du den i mange år og den kan holde til en hård behandling. Sammenlignet med eksempelvis en spånplade, så er MDF meget mere kompakt og dermed slagfast. Du har også muligheden for at vælge i mellem den klassiske rektangulære bordplade eller den ergonomiske bordplade med centerbue, som giver dig en bedre arbejdsstilling.

Vores stel er produceret af stål, som er pulverlakeret og du kan vælge imellem sort, grå eller krom stel. Pulverlakering er at foretrække fremfor almindelig lak, det det er mere modstandsdygtig overfor stod og slag. Du har i alt 120 kombinationsmuligheder for dit nye billige skrivebord, det er da ikke helt skidt.

Hvorfor købe skrivebord hos jkOffice?

Hos jkOffice kan vi hjælpe dig med at finde det rette skrivebord til at opfylde dine behov. Hvad end det er et traditionelt skrivebord med fast stel eller et ergonomisk hæve-/sænkebord med motor, så har vi noget til dig. Som sagt er skriveborde til dig, som ikke arbejder ved bordet i længere tid og som har behov for at variere din arbejdsstilling ved bordet. Hvis du derimod bruger mange timer ved bordet, er et hæve sænkebord det bedste valg for din krop.

Det er vigtigt, at du vælger det rette skrivebord for dig, da din arbejdsstilling har en stor betydning for dit helbred og din effektivitet. Det er svært at gøre medarbejdertilfredshed op i kroner og øre, men din investering i et nyt skrivebord er ofte tjent hurtigere hjem end forventet, i form af glade og tilfredse medarbejdere, mindre sygefravær og arbejdsskader.

Så tøv ikke, køb dit næste skrivebord hos jkOffice og få hele 10 års garanti på dit nye skrivebord. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde dit næste skrivebord, uanset om det er et klassisk skrivebord eller et ergonomisk hæve sænkebord.