Skranker

4 produkter

Den skranke, du stiller op i din reception, typisk lige indenfor dit firmas hovedindgang, vil uvægerligt blive et fokuspunkt for alle, der kommer til virksomheden; besøger såvel som ansatte. Skranken, der oftest vil stå centralt i receptionen med et vilkårligt udvalg af receptions- og lounge-møblement omkring sig, er det mål som enhver, der træder ind af døren hos din virksomhed vil stile efter. Om det er en ansat, der siger godmorgen til receptionisten, en mellemleder der skal forhøre sig om indkomne beskeder eller en besøgende, måske en potentiel samarbejdspartner, der melder sin ankomst; skranken er centrum. Og derfor er valget af din skranke så essentielt.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål H cm

4 ud af 4 produkter

Hos jkOffice har vi et udvalg af solide, gedigne skranker, der godt kan bære at blive taget i nærmere øjesyn af hvem som helst.

jkOffice har:

 • Et godt udvalg af receptionsskranker, både brugte og nye, i et væld af forskellige farver, materialer og størrelser
 • Et kyndigt team af sælgere der kan vejlede dig i dit valg af den helt rigtige disk eller skranke
 • Gennemførte, veludformede kvalitetsmøbler i de bedste materialer
 • 10 års garanti på nye møbler
 • 2 års garanti på brugt møbler

Skranker kan bestå af mange forskellige overflader. Forlæng dine møblers levetid med vores rengøringsvejledning til skranker.

Det udvalg af skranker, du kan finde her på siden, er et godt eksempel på, hvad en skranke skal kunne gøre. Være solid og fleksibel. Være bemærkelsesværdig. Gøre indtryk. Og kunne bære at være det første, en person får øje på, når han eller hun træder ind af hovedindgangen hos din virksomhed.

Vores skranker er solide og slidstærke møbler, der er designet og udført til at kunne tåle slitage, år efter år. Skrankerne er fremstillet med en MDF-kerne, der er stort set umulig at ødelægge ved normal brug. Derudover kommer de med en overflade af enten laminat eller finer, der begge ligeledes er modstandsdygtige materialer, som er nemme at vedligeholde og rengøre. Skrankerne kan fås i klassiske sorte og hvide farver eller i et træ-look, hundrede procent afhængig af, hvad der falder mest i din personlige smag og din vision for din virksomhed.

Ansigtet udadtil skal matche dine forventninger

Når nu receptionsskranken som oftest vil stå som det dominerende møbel i dit indgangsparti eller foyer, er det naturligvis også essentielt, at du investerer i en skranke, der matcher sine omgivelser og det øvrige møblement i receptionen. Receptionsskranker fås i mange stilrene designs og farver, så hvad end du måtte vælge at investere i en lys disk, en mere dominant sort eller en skranke i metal eller i en af de mange trænuancer, der findes på markedet, kan vi hos jkOffice garanteret hjælpe dig. Vi indkøber hele tiden både nye og brugte receptionsskranker og kan fremskaffe endnu flere, hvis du har specifikke ønsker til, hvordan modtagelsesområdet i din reception skal se ud.

Selv om vi både sælger nye og brugte skranker, gør vi altid en målrettet indsats for, at du får et møbel af højeste kvalitet med lang levetid, uanset om du vælger at købe nyt eller brugt. Vi sælger kun møbler, der lever op til vores egne høje standarder. Derfor har vi en fast proces, som vi gennemgår, når vi får brugt møblement på lager:

 • Vi rengør alt møblement grundigt, så det så vidt muligt fremstår som nyt
 • Vi gennemtjekker møblerne fra ende til anden for defekter og mangler, og upcycler dem og udskifter defekte dele om nødvendigt
 • Hvis møblerne stadig ikke lever op til vores standard, bortdonerer vi dem til velgørende formål – møblerne skal have en vis kvalitet, før vi vil tjene penge på dem
 • Vi har 2 års fuldstændig garanti på alt vores brugte møblement – og 10 år på alt vores nye

Der er nu kun tilbage for dig at tage et kig på vores receptionsskranker her på siden eller kontakte os telefonisk eller på mail, hvis du ikke lige finder det møbler, du drømmer om.

Den er skranken – og meget, meget mere

Vores skranker er andet og mere end bare en disk. Skrankerne er udformet, så du nemt kan indrette dem med reoler indeni eller alternativt kan stille et skrivebord eller et hæve sænkebord bag, og dermed gøre den til en kombineret modtagelse af gæster og arbejdsstation.

Skrankerne behøver naturligvis ikke kun at blive brugt som reception. Anvendelsesmulighederne er talrige, og de kan eksempelvis ligeså nemt anvendes som en disk med kasseapparat i en butik, som et udstillingsmøbel til en konference eller i forbindelse med et reklamefremstød, eller for den sags skyld kan du bruge skranken som bardisk til firmafesten. Der er rigeligt med muligheder, hvilket blot understreger, hvor fleksibelt vores udvalg af skranker er. Det er møbler, der er fremstillet til at blive brugt. Og kan blive brugt i mange forskellige sammenhænge.

Vi vil også gerne gøre opmærksomme på, at:

 • Dette blot er et udvalg af vores varer – hvis du er på udkig efter noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os; vi har mere at byde på
 • Vi kan garantere hurtig og effektiv levering og montering – ofte inden for få dage

Vi sagtens kan sælge dig både reoler og skriveborde, der kan kombineres med skranken – kontakt os endelig, vi brænder for at rådgive dig efter alle kunstens regler Alle vores nyindkøbte møbler kommer med ti års fuld garanti Vi glæder os til at høre fra dig og til at sælge dig din nye skranke, som skal tjene dit firma i mange år fremover.