Vitra

21 produkter

Vitra er et familieejet schweizisk møbelfirma, der siden 1950 har produceret møbler for rigtig mange internationalt anerkendte designere. Blandt andet Charles og Ray Eames, Verner Panton og Frank Gehry, for at nævne nogle få. I alt samarbejder Vitra med hele 38 designere og arkitekter fra hele verden. 

Vitra producerer møbler til både hjemmet, kontoret og offentlige rum. De har meget erfaring og lægger stor vægt på møblerne og rummets påvirkning på dets omgivelser samt arbejder mod at forbedre hjemmets, kontorets og det offentliges kvalitets gennem design. 

  • Hjemmet afspejler og er en del af vores identitet og personlighed, som får karakter gennem gamle og nye, klassiske og moderne møbler. 
  • Kontorets design og indretning er en del af virksomhedens identitet, men det er også med til at påvirke medarbejdernes tankegang og adfærd. 
  • Møblerne samt rummet udsender signaler, der bevidst eller ubevidst påvirker brugeren, hvilket Vitra tager med i sin betragtning i indretning og udvikling af produkter til offentlige rum. 

Vores udvalg af Vitra varierer, da det er en del af vores brugte varesortiment. Vi får hele tiden nye varer ind ad døren, så hvis ikke du finder det du leder efter, er du velkommen til at kontakte os med dine ønsker. 

Se vores nuværende udvalg af Vitra herunder.

 

Sortering

21 ud af 21 produkter

Bæredygtigheden bag Vitra

Vitra har siden 1986 været dedikeret i at sikre en bæredygtig udvikling for alle virksomhedens forretningsaktiviteter. Hvilket betyder, at de nu kan hævde, at have været dedikeret til bæredygtighed og bæredygtig forretning hele 33 år. 

I fremstillingen af bæredygtige møbler, udvælger Vitra materialer af højeste kvalitet, som simulerer 15 års brug. Derudover lægges der stor vægt på, at de individuelle komponenter skal være let udskiftelige og genanvendelige i sidste ende af produktet eller komponentens levetid. 

Vitras tilgang og arbejde med bæredygtighed kommer fra traditionen med Charles og Ray Eames, som i høj grad har haft en stor indflydelse på bl.a. produktets levetid, hvorved kortvarig styling undgås for enhver pris, hvilket også kan ses på Vitras klassiske og tidsløse designtilgang. 

Vitras største bidrag til bæredygtighed er oprettelsen af produkter, der udelader ikke-væsentlige elementer og som varer længe. Vores rødder i moderne design ville tillade intet andet. - Nora Fehlbaum (CEO Vitra)

Bæredygtigheden hos Vitra ses ikke som en pligt, men som et aspekt af at designe. Det værdifulde i møbler eksisterer, når produktion, anvendelse og genanvendelse ikke skader omgivelserne.