Lanab

5 produkter

Lanab – svensk design og kvalitet

Lanab Group blev grundlagt i Nässjö, Sverige i 1990 og er en fusion af to virksomheder. En fusion som bygger på ergonomiske kontormøbler til den rigtige pris, af høj kvalitet. Hovedkontoret er stadig beliggende i Nässjö, hvor administration, ordremodtagelse, kundeservice og stoleproduktionen finder sted. Produktionen af opbevaringsmøbler og borde sker på fabrikken i Mjölby, hvorfra de leverer møbler til hele Skandinavien. 

Lanab producerer bl.a. arbejdspladser, herunder kontorstole, borde og opbevaring. Derudover kan du også finde afskærmning, receptionsskranke og kantine- og konferencestole. Hos jkOffice kan du finde et udvalg af deres populære Alma bord- og gulvskærme. 

  • Bordskærm: 6 farver og 6 størrelser
  • Gulvskærm: 6 farver og 9 størrelser, fra 135x80 cm til 165x120 cm

Se vores udvalg herunder, og kontakt os hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning. 

Sortering

5 ud af 5 produkter

Om Lanab

Med rødderne i de store svenske skove, har Lanab også miljøet i fokus. Deres miljøpolitik bygger på en stærk overbevisning om, at det skal være nemmere og enklere for kunderne at vælge bæredygtige løsninger. Vi er alle klar over brugen af naturens ressourcer og derfor arbejder Lanab mod et mål om at skabe, en så skånsom som muligt, fremstillingsproces, som har miljøet og det færdige resultat for øje. Fokus er at skabe arbejdspladser med lang levetid og som kan genbruges efter endt anvendelse. 

Alle medarbejdere tager ansvar og bidrager i arbejdet mod mere bæredygtige løsninger. Da råvarerne kommer fra lokalområdet, og er af højeste kvalitet, er dette også  med til at minimere miljøbelastningen fra transport. Fokus er miljø og ikke mindst merværdi for kunden, korte leveringstider og høj personlig service. 

 

Det, er du sikret med møbler fra Lanab

Da Lanab har egenproduktion og produktionsenheder, er de omkostningseffektive og fleksible. De køber komponenter fra de bedste producenter og specialister inden for hvert deres område, i stedet for at fremstille alt selv. Mange komponenter bruges i flere af produkterne, hvilket giver stor fleksibilitet. Møblerne samles hurtigt og nemt med de nødvendige komponenter.

Denne tilgang gør at de kan levere en bred vifte af ergonomiske og holdbare kontormøbler i svensk design på kun 2 uger. Derudover kan de også lave specialløsninger ved deltagelse i større projekter. Møblerne kræver minimal samling ved modtagelse og passer ind på de fleste kontorer i Skandinavien. 

Så når du køber skærme fra Lanab kan du forvente hurtig levering fra deres og vores side, samt 10 års garanti fra jkOffice med i købet.

 

Lanabs produkter - Alma

Alma gulv- og bordskærmene er sammensat af en træramme fyldt med et lydabsorberende materiale og afsluttet i et skumlamineret stof, som sikre en god lydabsorption. 

Skærmene er funktionelle og giver et stilfuldt indtryk på arbejdspladsen. Gulvskærmen kan bruges enkeltvis eller kobles sammen med andre enheder ved hjælp af sammenkoblingsbeslag. Skærmvægge kan ud over afskærmning af arbejdspladser også skabe et bedre arbejdsmiljø grundet dets lydabsorberende funktioner, som hjælper i arbejdsmiljøer med høje lydbelastninger. 

Specielt når man indretter storrums kontorer eller åbne rum, der er behov for at tænke lyd og miljø ind i indretningen, for at skabe et sundt arbejdsklima. Med fokus på trivsel og den enkelte medarbejder, skal indretningen sørge for at mindske støj og rumklang. 

Alma skærme kan hjælpe dig, med at indrette det perfekte arbejdsrum med fokus på alle de ovennævnte fokuspunkter.