Lintex

9 produkter

Lintex er en af skandinaviens store producenter af afskærmninger. Den familieejede virksomhed blev grundlagt i 1983 og har hovedkontor samt produktion i Nybro, Sydsverige. Et område, der er kendt for opfindsomhed, innovation og svensk håndlavet glas. Siden virksomhedens start har Lintex nu salgskontorer og agenter i flere dele af verden bl.a. Skandinavien og Europa. 

Lintex producerer:

  • gulv- og bordskærme

  • whiteboards

  • opslagstavler og 

  • skrivetavler til skoler og kontorer. 

De sætter fokus på tidløs funktionalitet og æstetik, med skarphed og finesse. Lintex har udfordret opfattelsen af, hvad en skrivetavle kan være. Førhen var de kendt for at være kontorets anonyme arbejdshest. Lintex har fokus på design og materiale, hvilket gør tavlerne en fornøjelse at anvende og se på. De arbejder sammen med Skandinaviske designere om at skabe stilfulde og funktionelle produkter, som leder til kreativitet og åbner for tanker og muligheder. Du kan kende produkter fra Lintex på deres simple funktion og elegance. 

Lintex er markedsledende på sit felt, fordi de tør tænke stort og ikke er bange for at skille sig ud. Derfor er produkterne så populære. Vores udvalg varierer efter hvad vi har mulighed for at opkøbe, men du kan finde vores nuværende udvalg af Lintex produkter herunder.

Sortering

9 ud af 9 produkter

Lintex arbejder målrettet med bæredygtighed

For Lintex er det afgørende at arbejde med bæredygtighed og de forsøger konstant at forbedre sin miljøprofil. På deres fabrik i Nybro, Sverige har de installeret 3.200 solpaneler på taget, som sammen med geotermisk opvarmning producerer lige så meget varme og energi, som fabrikken har behov for og derved sørger for at produktionen er energineutral. Målet er, at kunne levere grøn energi i mange årtier fremadrettet, hvilket systemer er bygget op for at kunne. 

Fordi Lintex har egenproduktion betyder det også, at de kan beslutte hvilke råvarer og processer, der skal bruges ud fra et bæredygigt perspektiv. Derudover arbejder de også med at tankegangen om at design skal være langsigtet. Hvis et produkt overlever fra et kontor til et andet, mindskes dets miljømæssige aftryk markant og produkter med høj designværdi genbruges i større grad. Godt design og holdbar kvalitet bliver aldrig forældet. 

 

ISO 14001-certificeret

Udover at have egen energineutral produktion er Lintex og ISO 14001-certificeret. Standarden anvendes verden over og er den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelsessystemer. Det er et ledelsesværktøj, der understøtter virksomhedens fokus på bæredygtighed og sætter rammen for indsatsen på at forbedre sin miljøpræstation.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing