Montana

3 produkter

Montana er en dansk producent som har designet og produceret kvalitets reoler, skabe og andre møbler i lækkert og enkelt design siden 1982. Det danske, familieejede high-end møbelbrand blev etableret af Peter J. Lassen og hver dag arbejder 140 fagfolk for at sikre, at Montana holder hele livet. Montana reoler er meget populære og har været det gennem længere tid, en rigtig dansk klassiker lavet af dygtige håndværkere på en fabrik i Haarby på Fyn med den sidste nye teknologi. 

Montana Furniture er grundlagt på en filosofi om, at alle har et behov for frihed og trang til at skabe vores eget personlige rum. Derfor er Montana designet således, at du får uendelige muligheder og frihed til at skabe dit eget udtryk med møblerne, som fås i en bred palette af 42 miljøvenlige vandbaserede farver, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige opløsningsmidler. Der er en farve til alt. 

Montana er kendetegnet ved bæredygtigt dansk design, som er certificeret med det officielle europæiske miljømærke, EU-Blomsten (gælder alle Montana Systemets møbler i MDF). Se vores udvalg af de populære møbler herunder.

 

Sortering

3 ud af 3 produkter

Hvad kendetegner Montanas møbler?

Essensen af Montana består af høj kvalitet kombineret med et stringent design. Det tidløse og klassiske design stammer tilbage fra år 1982 og er designet af Peter J. Lassen som også står bag designet på det populære Montana system. Montana er i dag stadig familieejet og Montana reoler produceres stadig i Danmark. Montana er kendt for deres store udvalg af kombinationsmuligheder i form af forskellige moduler, dybder og farver. Det karakteristiske design har gjort Montana reolen til en ægte designklassiker. Montana reoler er udført af MDF og har en lakeret overflade. Den unikke finish i blandt andet samlingerne kendetegner Montana modulerne og gør dem nemme at kende fra andre mærker.

 

Hvilke møbler fra Montana kan man finde hos jkOffice?

Hos jkOffice finder du et stort udvalg af brugt Montana, både Montana reoler, Montana skabe, Montana skuffekassetter og Montana arkivskabe. Nogle af de brugte Montana reoler og skabe er på hjul, hvilket gør det til et fleksibelt møbel, der nemt kan rykkes rundt på kontoret, og dermed også lette for eksempel rengøringen. Med en Montana reol får du en reol som er miljømærket med EU-blomsten, og som er malet med vandbaserede lakker. De brugte Montana reoler som du kan købe hos jkOffice findes i forskellige farver og modeller, alle udgaverne kan ses nedenfor. De fleste Montana møbler kan bruges på både kontoret og hjemme i privaten, hvilket også gør sig gældende for det udvalg af brugt Montana man kan finde hos jkOffice. Da alle Montana møbler der kan købes hos jkOffice er brugt Montana, vil nogle af møblerne fremstå med brugsspor, men dette vil stå tydeligt beskrevet i varebeskrivelsen, såfremt det er tilfældet.

 

Hvorfor skal jeg købe Montana møbler hos jkOffice?

Køber du brugte Montana reoler hos jkOffice får du 2 års garanti på møblet, også selv om det ikke er nyproduceret. Desuden sørger vi hos jkOffice altid for god service, og du har altid mulighed for at komme ud og se møblerne i vores showroom i Aarhus.