Engelbrechts

4 produkter

Morten Engelbrechts grundlagde i 1989 den danske designvirksomhed af samme navn, Engelbrechts. Virksomheden designer og udvikler, i tæt samarbejde med anerkendte designere, high-end møbler med fokus på funktionalitet og æstetik. Engelbrechts samarbejder blandt andet med: 

  • Jørgen Rasmussen, designer af Kevi
  • Erik Magnussen
  • Anders Hermansen
  • Lundgaard & Tranberg 

Morten Engelbrechts og hans designere arbejder ud fra en filosofi og et mål om, at skabe møbler i et langtidsholdbart design, hvor alt overflødigt er skåret fra. Engelbrechts har en filosofi om at ”Godt design er bæredygtigt”, hvilket tydeligt kan ses i virksomhedens mission og vision, om at designe og udvikle møbler i et bæredygtigt og langtidsholdbart design, som man ønsker at beholde hele livet.  

Se vores udvalg af brugte møbler fra Engelbrechts herunder, og husk, at du altid få 2 års garanti hos jkOffice, når du køber brugte møbler af os. 

Sortering

4 ud af 4 produkter

Den klassiske Kevi-stol

Kevi-serien blev designet af danske arkitekt Jørgen Rasmussen i 1958. Kevi-stolen var oprindeligt designet til virksomheden KEVI A/S, men fik hurtigt anderkendelse internationalt på grund af dobbeltrullehjulet, som nu er at finde under næsten alle kontorstole og møbler verden over. Siden da er Kevi-serien blev udvidet og fuldent med en firbenet udgave af den originale kontorstol samt et bord. Alt sammen kendetegnet ved det minimalistiske design og elegante linjer, fra det originale design fra 1958. 

Kevi-kontorstolen har solgt mere end 2.5 millioner eksemplarer af den originale stol, verden over. Hos jkOffice har vi fået fingrene i den klassiske Kevi-kontorstol med sæde og ryg i sort integreret skum med enten gaspatron eller manuel højdejustering. Den er velegnet til både hjem, kontorer, skoler og steder, som kræver løsninger, der kan tilfredsstille og leve op til mange krav. Alt er designet til funktionel perfektion, og der er tænkt over enhver lille detalje. Hovedfokus i designet af denne stol var, at skabe en simpel, men komfortabel og holdbarstol.  

Kevi er designet og baseret på et enkelt princip: ”jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden”.