FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Levering

 • Hvor hurtigt leverer I?
  Lagervarer leveres ofte indenfor 2 uger. Haste leveringer er muligt efter speciel aftale. Levering aftales altid med logistikken som står for den slags. Når du har lagt en bestilling hos os vil vores logistikansvarlige kontakte dig og aftale leveringstidspunkt. Hun kontakter dig først når hun har ordre nok til en hel bil, derfor skal du huske at informere sælgeren hvis levering haster og der er en fast deadline. 
 • Hvordan leverer I?
  Langt de fleste af vores leveringer sker med vores egne 3 biler, med én person. Levering med eksterne fragtmænd, Post Danmark og lignende er muligt. Kontakt os om det.
 • Er prisen for levering det samme for en lille genstand som på et hæve-/sænkebord?
  Ja som udgangspunkt tager vi samme pris for levering uanset mængde med vores egen lastbiler. Men ved levering med ekstern fragtmand eller Post Danmark kan der levers småting til en lavere omkostning. Kontakt os hvis du ønsker dette.
 • Skal jeg selv bære mine varer op?
  Nej vi levere gerne helt ind for dig mod et mindre beløb. Men der er kun én mand på bilen mm. andet er aftalt. Så har du eks. bestilt et stort hæve-/sænkebord, et konferencebord eller andet der er lidt uhandy, så skal du selv give en hånd med til at få båret tingene ind.

Kvalitet og stand

 • Hvordan er standen på jeres brugte møbler?
  Vores brugte møbler er altid i god stand. Men du skal forvente at der vil være overflade ridser og lette brugsspor. Spørg evt. sælgeren ind til standen på de ting du overvejer at købe.
 • Er alle møblerne I sælger i god kvalitet?
  Vores brugte kontormøbler er for langt størstedelens vedkommende fra anerkendte mærkevare producenter. Derfor er kvaliteten også helt i top og møblerne har mange gode års brug i sig endnu. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alt i vores Brugte sortiment.
  På vores Nye sortiment lægger vi meget vægt på kvaliteten. Vi udvælger kun møbler af høj kvalitet til vores sortiment. Men da vi handler direkte hos producenterne kan vi stadig holde priserns nede. Vi tilbyder 10 års garanti på alt i vores Nye sortiment.

Pris

 • Jeg skal bruge en større portion møbler. Yder I ekstra rabat hvis man handler meget på én gang?
  Ja vi laver et tilbud på større portioner kontormøbler og gør hvad vi kan for at presse priserne så meget som muligt -Også selvom priserne i forvejen er lave.

Vedligeholdelse og vejledning

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Brug vores live chat nederst i højre hjørne eller end os en mail på info@jkoffice.dk.

Du er også velkommen til at ringe os op på tlf. 71 45 60 00.