Belysning

13 produkter

Det er ingen hemmelighed, at en ordentlig belysning er alfa og omega i jagten på at skabe det perfekte arbejdsmiljø. Hvad enten det er den enkle skrivebordslampe, der sikrer dig et optimalt læselys, eller det er de allerkraftigste halogen-lamper i loftet, er en sensibel og gennemtænkt belysning vejen til et godt arbejdsklima. Det ved vi hos jkOffice, og vi gør gerne vores del for at sende dig i retning af at opnå det perfekte arbejdslys.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Mærke

Produkttype

Mål H cm

12 ud af 13 produkter
Hent flere produkter

Selv om vores udvalg her på hjemmesiden er begrænset, er vi altid leveringsdygtige i en mængde forskellige løsninger i alle størrelser, når det kommer til belysning. Kontakt os endelig, så er vi klar til at hjælpe.

Vi forhandler blandt andet:

  • Skrivebordslamper fra Unilux med knivskarpt LED-lys
  • Halogen-lamper og lamper med lavenergi-pærer i forskellige størrelser og prisklasser
  • Loftslamper af forskellige typer

Skriv os en mail eller giv os et ring, så skal vi vise, hvad vi er leveringsdygtige i, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til at se lyset. Og ellers så tag et kig herunder og se vores udvalg af kontorlamper.

Kontorlamper – Det rigtige lys til både bord og loft

Du kan komme rigtigt langt i din jagt på det fuldendte kontormiljø gennem indretning med gode møbler, men det er ikke fuldendt, før det lykkes dig at finde den perfekte belysning til din virksomheds arbejdslokaler.
Hos jkOffice forstår vi vigtigheden af en god og sensibel belysning i enhver tænkelig arbejdssituation, og vi gør vores ypperste for at hjælpe dig. Både med råd og vejledning, men så sandelig også med et bredt sortiment af lamper i alle størrelser og udformninger.

Her på siden ser du et lille udpluk af, hvad vi kan fremskaffe. Det er blandt andet Unilux’ stilrene og eksklusive serie af LED-bordlamper. Modsat traditionelle skrivebordslamper er disse udstyret med LED-lys.. Unilux har lamper i alle prisklasser, fra den enkle og stilistiske Joker-lampe til den eksklusive luksusmodel Sensation, som både har lysdæmper og sensor der slukker, hvis der ikke har været aktivitet omkring den i 15 minutter.

Læs vores rengøringsvejledning til lamper og belysning her.

Krav til kontorbelysning

Første krav til kontorbelysning er dagslys. I alle arbejds- og opholdsrum skal være der være tilstrækkelig med dagslys og kunstig almen belysning, som kan supplere hinanden. Derudover er det vigtigt, at belysningen passer til det arbejde, der skal udføres. God belysning har en positiv indflydelse på medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljøet. Dårlig belysning kan nedsætte medarbejderens effektivitet og produktivitet samt medføre hovedpine og træthed.

Størstedelen af kontorarbejde foregår nu foran en computerskærm, og det stiller krav til belysningen. Kunstig belysning er et supplement til dagslys, og her skelnes der mellem almen belysning og punktbelysning (særbelysning, som fx bordlamper eller spots).

  • Almen belysning: skal oplyse lokalet og udjævne lysforskelle. Sørg for at der ikke er mørke områder og at lyset fra loftlamperne ikke rammer foran eller over skrivebordet.
  • Særbelysning: skal lyse der, hvor arbejdet primært udføres. Lyset skal være under øjenhøjde.

Derudover er det vigtigt, at der er fokus på blænding, refleksioner, kontrastforhold, variation og styring. Alt dette spiller ind når man taler om godt arbejdslys og arbejdsforhold.

Vælg også den rigtige pære

Der er ikke så meget andet at sige end, hvis du har muligheden, så vælg altid LED-pærer. Selvom de er en smule dyrere, er de ekstremt energibesparende og så holder de også længere. Faktisk helt op til 20 år. LED-pærer giver et behageligt varmhvidt lys og tænder straks. LED-pærer er ideelle til kontorer, hvor man skal bruge lys, der er tændt i længere tid. Lysets farve skal gerne ligge mellem 4.000 og 4.500 kelvin grad, da dette lys er mest behageligt at arbejde i.

Bare lige for at nævne det en sidste gang, så bruger LED-pærer fire til fem gange mindre strøm end halogenpærer, og holder fem gange så lang tid.

Alt i belysning – og meget mere

Ud over Unilux’ serie er vi også leveringsdygtige i en mængde andre LED-lamper, der kræver minimum vedligeholdelse og tit er udstyret med intelligent, energibesparende teknologi. Vi har lamper i en række forskellige størrelser og til mange forskellige formål, alt efter hvad behovet i dit kontormiljø måtte være. Hvad end du skal have belyst et større eller mindre kontorlandskab, have hængt loftslamper op i kantinen eller i dine mødelokaler og enkeltmands-kontorer, eller du mangler lidt udendørsbelysning på parkeringspladsen eller i cykelskuret. Eller blot en enkelt skrivebordslampe eller to. Så kan vi hjælpe med (næsten) det hele, og vi giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Foruden LED-lamper er vi også leveringsdygtige i mere traditionelle halogen-pære-løsninger, hvor du får garanti for klart, knivskarpt lys, lavt energiforbrug og lang levetid på den enkelte pære. Halogen-lamper kan tit være en ideel løsning for et kontorlandskab, i det man nemt kan installere enkelte spots og målrette dem, så én eneste spot med den rette watt-mængde sagtens kan oplyse en hel arbejdsstation. Desuden kan spots’ene tit installeres på skinner, så flere spots på den samme skinne kan dække et større område i lokalet.

Vi kan selvfølgelig også levere lamper med de velkendte lavenergi-pærer, hvilket tit er optimalt til belysning over konference- og kantineborde eller til udendørs belysning. Mange af vores lamper er også mulige at levere i forskellige farver, så du får en nuance, der passer ind i netop din smag. Mulighederne er mange, og vi brænder for at høre fra dig, så vi kan rådgive og vejlede dig til den ideelle løsning for netop din virksomhed.

Vi lover, at:

  • Vi kan ofte klare dag-til-dag-levering – eller levering inden for få dage, hvis de ønskede varer er bestillingsvarer, vi skal have hjem fra fabrikken
  • Vi hjælper gerne med monteringen, og sikrer at alle dine nyindkøb hos os fungerer optimalt
  • Vi har 10 års fuld garanti på alle nyindkøbte møbler hos jkOffice
  • Vi giver gerne vejledning om, hvilke former for belysning der vil fungere bedst for netop dit kontorlandskab og dine lokaler

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at tilfredsstille dine behov for belysning.