Vejledning til nulstilling af et hæve-/sænkebord

Hvis du har et hæve/sænkebord, som ikke virker, er det første, du skal tjekke, at alle ledninger sidder korrekt, at ingen ledninger er beskadigede, og naturligvis at stikket er sat i :-)

Hvis alt dette er ok, så skal skrivebordet sandsynligvis nulstilles. 90% af de henvendelser, vi får omkring el hæve-/sænkeborde, som ikke vil køre op/ned, kan løses med en nulstilling. Det er meget almindeligt, at et el skrivebord skal nulstilles, hvis det har været taget fra strøm, eller det af en anden årsag har mistet tællingen. Det er en sikkerhedsmekanisme i kontrolboksen, som er grunden til, at en nulstilling er nødvendig, og altså ikke fordi der er fejl på bordet.

 

4 steps til nulstilling, når du har tjekket alle kabler sidder korrekt.

  1. Kør bordet helt i bund
  2. Hold ned knappen inden i 5-10 sek. - Hører du bip-lyde er bordet nulstillet. Ellers fortsæt til step 3.
  3. Hold op + ned knapperne i bund i 5-10 sekunder.
  4. Hold ned knappen i bund i 5-10 sekunder indtil der kommer en bip-lyd.
    Nu er bordet nulstillet og virker igen.

Vi har lavet en video, som beskriver, hvordan de mest gængse modeller kan nulstilles. Se med herunder.

Der findes borde, som skal nulstilles på andre måder, du er velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at hjælp dig.

Kontrolboksen, som er den man nulstiller, kan også være defekt, eller andre dele af bordet kan være defekt.

Er dit bord defekt, kan vi være behjælpelig med et nyt eller et brugt bord meget billigt. Nye borde er med 10 års garanti, og brugte er med 2 års garanti.

Grunden til at en nulstilling kan være nødvendigt er, at computeren i stellet, som holder styr på omdrejningerne, kan miste tællingen og dermed få brug for en nulstilling, før det kan køre igen. Mange borde har en motor i hver side eller flere, disse skal gerne kører samstemmigt, og det er det, computeren sørger for.

Fandt du ikke det svar du ledte efter?

Oplever du problemer med nulstilling af dit hæve-sænkebord eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing