Kinnarps

16 produkter

Kinnarps er en svensk gigant inden for kontormøbler, der producerer kontormøbler af allerhøjeste kvalitet og en af Europas største leverandører af indendørs arbejdspladsløsninger. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1942 af Jarl og Evy Anderson og er stadig den dag i dag 100% familieejet. Kinnarps beskriver selv fordelene ved deres kontormøbler med disse ord:

  • Funktionelle, inspirerende innovative og med miljøhensyn i centrum.
  • Ergonomi, kvalitet og bæredygtighed er nøgle ord for Kinnarps kontormøbler.

Vores sortiment af kontormøbler produceret af Kinnarps er ofte bredt indenfor både brugte hæve-/sænkeborde (brugte skriveborde), brugte kontorstole og brugte opbevaringsmøbler. 

Sortering

16 ud af 16 produkter

Bæredygtigheden bag Kinnarps

Hos Kinnarps gør man også sit for at skabe en bæredygtig arbejdsplads og virksomhed. Ét af de tiltag er genanvendelige tæpper til at pakke produkterne i, i stedet for det traditionelle engangsemballage. Som et ekstra puls giver det også Kinnarps mulighed for at læsse op til 50% flere produkter ift. med normalt engangsemballage. I forlængelse heraf har Kinnarps også investeret i miljøvenlige køretøjer som sammen med et avanceret ruteplanlægningssystem er med til at reducere miljøpåvirkningen yderligere. Faktisk er det lykkedes Kinnarps at reducere emissionerne med 7% siden 2014. 

 

Hvorfor skal man købe sine Kinnarps møbler hos jkOffice?

Kinnarps er lig med kvalitet. Selvom du køber for eksempel en brugt Kinnarps kontorstol hos jkOffice, kan stadig godt forvente den samme genkendelige høje kvalitet, blot til lavere priser. Når vi opkøber et brugt parti møbler, sørger vi altid for at den høje kvalitet er til stede. Det er noget vi vægter rigtig højt og derfor gennemgår grundigt møblerne for at sikre os, at vi kan stå inde for møblerne. Vi undersøgerne møblerne for fejl og mangler samt tjekker standen. Eventuelle ødelagte dele bliver udskiftet og/ompolstreret. Afslutningsvis sørger vi for at rengøre møblerne, inden de bliver sendt afsted til deres næste arbejdsplads hvor de skal være de næste mange år. 

Vi har som regel altid et bredt udvalg af brugte kontormøbler fra Kinnarps som inkluderer følgende:

Brugte kontorstole - blandt andet Kinnarps freefloat 6000.
Brugte hæve-/sænkeborde - forskellige modeller, altid kvalitet.
Brugte skuffekassetter - til hængemapper eller med almindelige skuffer.
Brugte reoler - både høje og lave modeller.
Brugte skabe i mange udformninger.

Hvis ikke du kan finde hvad du leder efter på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kigge forbi vores Showroom i Århus N, hvor du vil kunne finde alle vores Kinnarps produkter. Hvis du søger noget specifikt sidder vi klar ved telefonen og computeren, til at hjælpe dig. Husk, vi giver altid 2 års garanti på alle vores brugte møbler, ingen undtagelser. Så tøv ikke, kig forbi eller kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det, du søger.