Lammhults

1 produkter

Lammhults er en svensk møbelproducent, beliggende i byen af samme navn, og har siden 1945 produceret møbler til det svenske marked. Lammhults er kendetegnet ved deres optimistiske ånd og overbevisning om, at design har et stort potentiale til at forbedre vores hverdag og bidrage til mere meningsfulde og bæredygtige måder at leve på. 

Lammhults udvikler moderne design til både offentlige rum, moderne kontorer og hjemlige rum. Rum, som alle har en indflydelse på os, hvad end det er kreativitet, produktivitet eller refleksion. De mener, at design spiller en stadig vigtigere rolle i vores foranderlige tider: at fremkalde håb og indføre nye, bæredygtige og inspirerende måder at forstå og bruge rummet på.

Lammhults designer for at frembringe det bedste i rummet og møblerne, det dækker både form og funktion, brug og æstetik. Møblerne er designet til at frembringe det bedste fra rummet og to ting går igen i alle Lammhults designs, komfort og skønhed. 

Vores udvalg af møbler fra Lammhults varierer efter hvad vi køber ind fra virksomheder, der skifter deres inventar ud, men du kan se vores nuværende udvalg nedenfor. 

Sortering

1 ud af 1 produkter

Bæredygtigt design - Værdi, der varer

Lammhults har mere end 75 års erfaring inden for møbelindustrien, hvilket har givet dem et perspektiv på tid og design og i sidste ende handler det om at skabe værdi, der varer. Møblerne er designet med tanke for hvordan vi lever i dag, de problemer vi står over for lige nu og her, og en forestillinger om hvordan i morgen ser ud. Deres møbler tåler brugen af generation efter generation grundet tidsløst design og konstruktion i pålidelige materialer, hvilket giver muligheden for at ældes med værdighed. Men et produkt, der er bæredygtigt, er ikke ubrydeligt. Men skal heller ikke bare kasseres, da mange møbler kan repareres. 

Tidløst design i højeste kvalitet, skal sikre den længste produktlevetid. Der begynder processen tidligt i produktudviklingsprocessen, for at reducere og mindske miljøpåvirkningen. Udvikling af nye produkter er karakteriseret ved en cirkulær tilgang og er designet samt fremstillet i materialer der muliggør genbrug og genanvendelse af materialer. Endvidere arbejder de løbende med at tilpasse det eksisterende produktsortiment til denne designstrategi.

Lammhults har fokus på bæredygtighedsspørgsmål gennem hele produktets livscyklus, lige fra produktudviklingsfasen til den dag, hvor produktet skal renoveres eller genbruges. Deres ambition er, at bruge design til at skabe maksimal værdi for mennesker og deres miljøer og samtidig bruge et minimum af vores værdifulde naturressourcer.