Fritz Hansen

0 produkter

Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand som blev grundlagt i Danmark i 1872 af møbelsnedkeren af samme navn. Kollektionen består af møbelklassikere samt moderne møbler, boligtilbehør og belysning. Fritz Hansen er kendt for at samarbejde med store danske designere såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm, og andre førende internationale designere såsom Jaime, Hayon, Piero Lissoni og Kasper Salto. Listen af designere er lang, men listen over berømte og ikoniske møbelklassiskere er endnu længere. 

 Fritz Hansen er producenten bag rigtig mange Danske designklassikkere. Her kan blandt andet nævnes, Arne Jacobsens 7'er og Myren, Nana Ditzelz' Trinidad, Børge Mogensens tremmesofa og mange flere. Fritz Hansen er dedikeret til at skabe tidsløst design samt levere den bedst mulige kvalitet. Produkterne testes både af maskiner, men også mennesker. Der skal mennesker, der skal bruges af mennesker. Udover at leve op til deres egne høje standarder, lever Fritz Hansen også op til både internationale og nationale standarder og arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af deres designs. 

Vi har et bredt udvalg af primært brugte stole fra Fritz Hansen. Det gældere kantinestole, konferencestole og ventestole/gæstestole.

Vi fandt ikke noget, der matchede dit søgeresultat

Hvad kendetegner Fritz Hansen-møbler?

Fritz Hansen er om muligt den mest kendte danske møbelproducent, ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Især møblerne designet af Arne Jacobsen er blevet tidløse ikoner, som ikke alene er praktiske, men også utroligt smukt udført, lige som de andre møbler fra Fritz Hansen.

Hvilken Fritz Hansen stol der er den mest kendte kan være svært at udpege, men både Syveren og Ægget må siges at være nogle af de absolut mest kendte Fritz Hansen stole. Man vælger at sætte Fritz Hansen stole sammen med et Fritz Hansen bord, hvoraf Super-Ellipse bordet designet af Piet Hein er et af de mest kendte. Af andre kendte Fritz Hansen borde kan der nævnes Grand Prix bordet designet af Arne Jacobsen og Pluralis designet af Kasper Salto.

 

Hvilke møbler fra Fritz Hansen kan man finde hos jkOffice?

Udvalget af Fritz Hansen møbler man kan købe hos jkOffice varierer, da vi kun har brugte Fritz Hansen Møbler og derfor afhænger udvalget af hvilke møbler vi har haft mulighed for at opkøbe. Man kan dog ofte være heldig at finde en Fritz Hansen kontorstol, et Fritz Hansen bord eller Fritz Hansen stole der kan bruges i mødelokalet eller i kantinen. Man vil til tider kunne se Fritz Hansen møblerne kombineret med andre møbler i sæt, som er skabt for at inspirere til brugen af møblerne. Alle Fritz Hansen møbler der forhandles hos jkOffice er brugte, hvorfor nogle af møblerne kan fremstå med brugsspor. Samtlige møbler er dog rengjort og fremstår i bedst mulige stand.

 

Hvorfor skal jeg købe Fritz Hansen-møbler hos jkOffice?

Som med alle andre brugte møbler tilbyder jkOffice 2 års garanti på brugte Fritz Hansen møbler, uanset hvilket slags møbel der er tale om. Samtidig er du altid sikret god service og hjælp og rådgivning til hvordan møblerne kan bruges, og hvordan de kan sættes sammen med andre møbler, såfremt dette skulle have interesse for dig.