Rumdelere

28 produkter

Er du på jagt efter en ny rumdeler eller lidt opbevaringsplads på kontoret? Hos jkOffice har vi et varieret udvalg af billige rumdelere, rumdeler reoler og meget mere, som du kan finde på siden herunder. Vores sortiment består af et bredt udvalg af møbler i materialer som decor laminat, bøg eller birk finér og i forskellige mål.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Mærke

Produkttype

Mål B cm

Mål H cm

12 ud af 28 produkter
Hent flere produkter
  • Skillevægge, både bord- og gulvmodel
  • Reoler med skuffer og skabe 
  • Skabe, både store og små 

Vores bestillingsvarer har en leveringstid på minimum 4 uger, men hvis du skal bruge møblerne hurtigere, har vi altid lagerførte varer som kan leveres hurtigt. Husk, at jkOffice giver hele 10 års garanti på alle varer fra det nye sortiment, det gælder selvfølgelig også rumdelere. Se nærmere på vores udvalg af rumdelere, og få inspiration til hvordan du kan udnytte rumdelere til opdeling samt opbevaring af kontorartikler. 

Hvad er en rumdeler?

En rumdeler er mange ting, det kan være en reol, et skab, en skillevæg eller meget andet. Den giver dig mange indretningsmuligheder og er særdeles praktisk på et kontor. Den er ideel for dig, som ønsker at skabe et rum med mange muligheder og funktioner samt udnytte pladsen til opbevaring.  

Det er et praktisk møbel, som kan stilles almindeligvis op ad en væg eller stilles frit i rummet, hvorved du kan dele rummet op og skabe flere miljøer. Rumdelere bruges ofte på storkontorer hvor man ønsker at dele rummet op, for at gøre det mere overskueligt og skabe flere mindre rum. Rumdelere er også en nem måde at dekorere og personliggøre kontoret på ved hjælp af planter og andre dekorative elementer udover kontorartikler. Planter giver et godt indeklima og fungerer også godt til opdeling af mindre rum eller områder samt skaber varme og liv på kontoret, både levende som kunstige planter. 

Hvad kan en rumdeler bruges til?

Som nævnt ovenfor er en rumdeler ideel til opdeling af et rum eller opdeling af arbejdspladser. Derudover kan den også bruges til opbevaring af diverse kontorartikler, ringbind, kasser osv. samt skabe orden. Det er vigtigt, at ting har et sted at høre til. Hvis det roder på ens arbejdsplads, kan det hurtigt påvirke arbejdsgangen og gøre arbejdet ineffektivt samt skabe uro og virke stressende.  

Slå to fluer med et smæk og få en rumdeler og opbevaring i ét. jkOffice’s sortiment af rumdelere består af skillevægge, reoler med skabe og skuffer samt skabe. Det behøver ikke være svært. Man kan også bruge en bordhængt skillevæg til at opdele arbejdsstationer som samtidig fungerer lydabsorberende. Fordelen ved skillevægge og akustikpaneler er, at de skaber lidt privatliv, absorberer lyden i rummet og kan samtidig bruges som opslagstavle. 

Gå på opdagelse i vores sortiment af rumdelere til kontoret og find det/de møbler, der matcher dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have eller hjælpe med at finde den rette løsning til dit behov. Vi kan også hjælpe med færdige indretningsløsninger hvor du får hæve sænkeborde, kontorstole, bordlamper, rekvisitskuffer, rumdelere eller lige det du har behov for.