Levering

Vi leverer hurtigst muligt, med egne chauffører/montører i hele landet. Levering til ikke brofaste øer kan ske med eksternt fragtfirma.

Levering til fastlandet og brofaste øer:

 

Levering af webordre til fastlandet og brofaste øer:

Ved webordre på 4.995 ex. moms eller over er fragt til kantsten gratis.

Webordre på under 4.995 ex. moms koster levering til kantsten 650 ex moms.

Andre fragt og montage services opgøres individuelt for ordren baseret på jkOffices beregner alt afhængig af hvilke produkter, leveringsadresser, services og leveringsformer der vælges.

 

Levering til ikke brofaste øer og udlandet

Til ikke brofaste øer aftales fragtprisen fra ordre til ordre.
Leveringer til udlandet vil som udgangspunkt foregå med ekstern fragtfirma. Prisen aftales fra ordre til ordre.

jkOffice leveringsplan:

Mandag: Aarhus

Tirsdag: Sjælland

Onsdag: Nordjylland, Midt- og Vestjylland

Torsdag: Sjælland

Fredag: Sydjylland og Fyn

Vi bestræber os på at følge denne plan, men forbeholder os retten til at afvige fra ovenstående hvis ikke der er nok varer til et givent område. Samtidig kan levering på andre dage evt. forekomme efter dine ønsker mod et gebyr. Gebyret aftales med salg ift. ordrestørrelse og leveringsadresse.

Levering foregår som udgangspunkt med vores egen bil med én chauffør/montør. Derfor forventer vi, at i har en person på jeres adresse, der kan give en hånd med ved levering af større møbler, som ikke kan håndteres af én person. Hvis I ikke har mulighed for at give en hånd med, skal det aftales på forhånd at der skal 2 mænd på bilen. En ekstra pers. på bilen koster ekstra 595,- ex. moms.

Vi tilbyder en række ekstra services som du kan tilkøbe i forbindelse med levering. Find dem her.


Pris på montering af nye møbler:

  • Montering af et bord 195 kr ex. moms pr. enhed.
  • Montering af stol 50 kr ex. moms pr. enhed.
  • Montering af opbevaringsmøbel 50 kr. ex. moms pr. enhed.
  • Pris for ekstra pers. på bilen: 595 kr. ex. moms.

Når du modtager en ordre, vil du blive bedt om at kvittere for modtagelsen. Inden du kvitterer forventer vi at du har tjekket at alt er som det skal være, at der ingen transportskader eller lignende er. Altså er din underskrift en accept af leveringen er som den skal være. Skulle der være nogle ting som ikke er i orden så kontakt os med det samme og før du kvitterer!

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing