Mødeborde

30 produkter

Herunder finder du mødeborde i alle mulige afskygninger, til både mødelokaler eller konferencerum. Uanset hvor mange der skal sidde til bords, har vi et stort udvalg af mødeborde til at opfylde dit pladsbehov.

Sammensæt selv dit nye mødebord. Der er et utal af muligheder hvad angår form, farve, størrelse, materiale og design. JkOffice har selv en serie af mødeborde, men vi samarbejder også med en håndfuld eksterne leverandører som bl.a. Brdr. Andersen Furniture og NordicDesignGarage, derfor kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af designs.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

Mål H cm

Mål Ø

12 ud af 30 produkter
Hent flere produkter

Husk, at hos jkOffice er der altid:

Vi har skåret unødvendige mellemled fra ved at få leveret vores møbler direkte fra producenten, derfor kan vi spare både os og dig for en masse penge. Så tag et kig på vores udvalg herunder, hvor vil du finde et varieret udvalg med forskellige stilarter og design til enhver smag.

Hvilke typer af mødeborde forhandler vi hos jkOffice?

Mødeborde skal funktionelle, behagelige at sidde ved og ikke mindst, skal de tage sig godt ud visuelt i lokalet. Indretningen, helheden og det visuelle udtryk er vigtigt for at mødet og virksomheden udstråler professionalisme, derfor bør man gøre sig nogle overvejelser, inden man vælger et mødebord.

Med vores udvalg og valgmuligheder som form, størrelse og design, lægger vores mødeborde op til dynamiske møder og rum, som har flere anvendelsesmuligheder.

Blandt vores udvalg af mødeborde finder du:

  • Runde borde
  • Et multifunktionelt mødebord og bordtennisbord i ét
  • Nordisk og moderne mødeborde i massiv ask og decor/laminat
  • Store rektangulære borde op til 440x110 cm
  • Bådformede borde i 15 bordpladefarver
  • Det innovative HEART mødeborde, som forener funktion med oplevelse og design

Virksomheder stiller forskellige krav til indretningen af deres mødelokaler, derfor har vi, som du kan se, et bredt udvalg af mødeborde med mange designmuligheder, så vi kan imødekomme behovene. Uanset størrelsen på dit mødelokale eller hvor mange personer bordet skal kunne rumme, er vi sikre på, at vi har den rette løsning til dig. Men fælles for alle mødelokalet er, at formålet med rummet og indretningen er at skabe en optimal ramme for mødet samt afspejle hvilken type virksomheden I er.

Hvorfor købe mødebord hos jkOffice?

Mødelokaler kræver mere end blot mødeborde. Derfor kan vi hjælpe med at skabe komplette løsninger med konferencestole, whiteboards og tavler mm. Hos jkOffice arbejder vi på, at kunne give dig og din virksomhed den komplette løsning til dit mødelokale. Men vi stopper ikke der, for at skabe et helhedsbillede af virksomheden og en sammenhængende kontorindretning, tilbyder vi også færdige arbejdsstationer, fulde kantiner samt receptions- og loungemøbler. Tag et kig på hvad vi har at tilbyde og husk, du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi i fællesskab finde den rette løsning for dig.

For kunne yde en betydeligt kortere leveringstid, er vi lagerførende på vores mest populære mødeborde, så de kan blive leveret eller afhentet inden for kort tid efter købet. Som for vores nye varer, gælder det også for vores lagerførte varer at vi tilbyder 10 års garanti. Så skal det gå stærkt eller kan du ikke vente med at få dit nye mødebord, så tjek vores udvalg af lagerførte mødeborde.