0 produkter

En kombination af arbejdsstationer er, hvad der definerer et kontorlandskab. Arbejdsstationen er den primære arbejdsplads for en stor del af de medarbejdere, der tilbringer deres arbejdstid på et kontor. Derfor er en station, der er sammensat med henblik på fuldendt ergonomi og komfort den optimale løsning for enhver, der måtte ønske at fremme sine medarbejderes effektivitet og produktivitet.

Sortering

Vi fandt ikke noget, der matchede dit søgeresultat

Hos jkOffice har vi gjort det nemt for dig, der ønsker en effektiv løsning til en rimelig pris. Vores standard arbejdsstationer består af:

  • Et hæve sænkebord – med fokus på at hver enkelt medarbejder kan indrette sig for at få den optimale arbejdsstilling
  • En kontorstol, typisk fra vores Infra-serie – en behagelig, ergonomisk udformet stol, der er designet med henblik på at give din medarbejder en god positur ved sin arbejdsplads og modarbejde overbelastninger i ryg og lænd
  • Mulighed for leasing/leje

Vi har flere muligheder for, at du selv kan vælge indholdet af de arbejdsstationer, du bestiller hos os. Forskellige typer borde, alternative stole, skabsmoduler osv. kan frit tilvælges. Uanset hvad din smag er, har vi de arbejdsstationer, der opfylder dine ønsker.

Læs vores rengørings vejledning til arbejdsstationer her.

Hos jkOffice giver vi dig hjertens gerne muligheden for at udvælge de arbejdsstationer, der skal udgøre essensen af dit kontorlandskab, helt på egen hånd og dermed håndplukke skriveborde, kontorstole og opbevaringsmoduler, helt som du selv lyster.

Men vi hjælper dig også gerne på vej og påtager os gerne ansvaret for at sammensætte nogle færdige stationer, som vi ved vil skabe glæde og komfort hos dine medarbejdere, og som de vil sætte pris på i mange år. Derfor har vi sammensat nogle færdige arbejdsstationer, som du kan købe som pakkeløsninger. Dermed sikrer du dig en ensartethed i hele dit kontorlandskab, hvor alle medarbejdere får mulighed for at sætte pris på den høje kvalitet, vi fører og anbefaler. Samtidig sikrer du dig, at kontorerne får et harmonisk look, hvor det samme lækre design og den samme ergonomiske udformning og komfort går igen i alt dit møblement. Selv om du vælger at købe en arbejdsstation samlet, giver vi dig stadig muligheden for at sætte dit personlige præg på møblerne og vælge din egen stil til din virksomhed.

En arbejdsstation med gennemtænkt sans for smag – og med dit eget præg

Arbejdsstationerne består af en ergonomisk kontorstol af høj kvalitet; typisk i sort. Derudover indgår et hæve sænkebord, som din medarbejder personligt kan indstille, så det passer til vedkommende optimale arbejdshøjde. Bordene fås med forskellige stålstel i forskellige farver, der alle har det tilfælles, at de har en høj slidstyrke og er skabt til at blive brugt. Desuden sikrer du, uanset hvilken farve du vælger, at du får ben i et smagfuld design og i en farve, der skaber en tidløs harmoni i dit kontorlandskab.

Det samme gælder for bordpladerne. Her kan du også vælge mellem flere farver, således at du selv kan vælge det generelle udtryk, dine kontorer skal have; også selv om du vælger at købe din arbejdsstation som en færdig pakkeløsning. Alle borde kommer i øvrigt med en indbygget pennebakke, så dine medarbejdere nemmere kan skabe et opryddet miljø til sig selv på sit eget bord.
Ligeledes kan du købe stationen som en pakke, der også indeholder et opbevaringsmodul, så hver enkelt ansat har sit eget arkiveringsområde, hvor vedkommende kan opbevare papirer, mapper o.lign. Alt sammen for at fremme, at medarbejderen skaber harmoni i sit eget nærområde på kontoret.

jkOffice gør gerne dit og dine medarbejderes velvære på arbejdspladsen til vores personlige opgave.
Derfor leverer vi altid:

  • Slidstærke kvalitetsmøbler, der er skabt til at være smukke, mens de bliver brugt
  • Færdige møbelpakker, med rigelige muligheder for selv at vælge til og fra
  • 10 års garanti på alle nyindkøbte møbler – vi mener det, når vi lover kvalitet
  • 2 års garanti på alle brugte møbler 

Uanset hvad dine behov for kontormøbler er, og hvad dit budget kan rumme, kan jkOffice garantere dig, at vi kan finde en løsning, både til store og små virksomheder og til et hvilket som helst kontorlokale, stort som småt. Det lever vi af, og det vil vi blive ved med. Vi leverer kvalitet og design til priser, som garanterer os tilfredse kunder. Gang på gang. Læs vores lille guide med vigtige points når du skal indrette din arbejdsplads.