En grøn samarbejdspartner til din virksomhed

Hos jkOffice får du en bæredygtig samarbejdspartner når du køber møbler til dit kontor.

jkOffice er med i kampen imod brug-og-smid-ud-kulturen ved at genbruge kontormøbler. Den lineære økonomi gjorde, at gode møbler blev smidt ud i stedet for at blive genanvendt. Det er vigtigt for jkOffice, at så mange møbler som muligt kommer i cirkulation igen, i stedet for blot at blive brugt én gang. Ved at genbruge kontormøbler kan din virksomhed, i samarbejde med jkOffice, være med til at nedsætte miljøforurening.

Indretning gennem genbrugsmøbler fremmer den Cirkulære økonomi

Advisory Board for Cirkulær Økonomi udkom i april 2017 med 27 anbefalinger til, hvordan danske virksomheder kan omstille sig fra lineær- til cirkulær økonomi. Deres vision er, at Danmark i 2030 skal være førende inden for cirkulære løsninger. Det indbefatter blandt andet at vi skal øge den procentvise genanvendelse til 80 procent og samtidig reducere affaldsmængden med 15 procent.

Genanvendelse er netop et af nøgleordene hos jkOffice. Vi giver brugte kontormøbler nyt liv, og en chance for igen at blive brugt. Vores kontormøbler sælges til alle lige fra folkeskoler og efterskoler til nogle af danmarks helt store virksomheder. Kvaliteten af møblerne er vigtig, da brugte møbler selvfølgelig skal være både holdbare og funktionelle i flere år frem. Derfor får du også to års garanti på vores brugte sortiment.

Vi ombetrækker og reparerer hvor det er nødvendigt og rengør alle møbler inden levering. På denne måde kommer så mange møbler som muligt i cirkulation blandt de danske virksomheder.

Hos jkoffice får du kvalitetsmøbler. Vi forhandler blandt andet brugte møbler fra Herman Miller, Fritz Hansen, Gubi og Paustian for blot at nævne nogle få. Det er ikke alle vores møbler, der når at blive lagt på hjemmesiden - nogen er solgt nærmest inden de kommer ind af døren.  Hvis du har nogle særlige ønsker kan du kontakte én af vores sælgere og blive ringet op, når vi får det på lager.

Det er ikke blot til gavn for miljøet, men også for din virksomheds bundlinje. Vores brugte møbler er billigere end at købe fra ny og virksomheden kan spare mange penge på at købe brugt. Din virksomhed kan, i samarbejde med jkOffice, skabe en grøn profil omkring jeres kontormøbler samtidig med, at det gøres til en billigere pris end nyproducerede kontormøbler.

jkOffice opkøber møbler fra virksomheder, som gerne vil udskifte deres møbler eller skal lukke. Vi aftaler en pris og afhenter med egne lagerfolk. Når møblerne ankommer til vores lager i Aarhus bliver de talt op, tjekket igennem og får et varenummer – nogle bliver sendt afsted til reparation eller ombetrækning. Derefter kommer de på hjemmesiden og så er de klar til salg! Møbelvarianter som vi har mange af kommer en tur forbi vores fotograf inden de kommer på hjemmesiden. Vi sælger alt til kontoret. Lige fra hæve-/sænkeborde og kontorstole til kantine- og loungemøbler.

 

Kontakt os angående leje af møbler