Spinella by Ergo Flex Projekt

1 produkter

Spinella er en helt ny spiller på markedet. De er en dansk producent som også får deres møbler produceret i Danmark. Designeren bag stolen er Sanne Buhl.

Designeren har skabt en helt unik kontorstol, hvor det nytænkende design er med til at revolutionere stillesiddende arbejde. Stolen kan tilpasses den enkeltes personlige behov, og er både en smuk og sund stol.

Vejen fra design og konstruktion til produktion har været lang, for alt er gennemtænkt til mindste detalje af en ergonomisk konsulent, der ikke går på kompromis med funktionaliteten. Det er din garanti for bedre tider for din ryg.

Visionen med Spinella er at skabe en stol, hvor man kan sidde behageligt uden at overbelaste sin krop. Det er samtidigt vigtigt, at ergonomien ikke gå på kompromis med funktionaliteten. 

Spinella er en kontorstol med flere fordele

  • Stolens udformning sikrer ergonomisk sidning
  • Smukt og let udseende, så den passer ind på ethvert kontor
  • Designet i Danmark

Det er den ultimative kontorstol. Den har et smalt og ovalt sæde, sædevip, bagudvip og rygpuder som kan indstilles således at de aktiverer kroppen, mens du sidder ned.

Sortering

1 ud af 1 produkter

Ergonomien er i centrum

Spinella er en stol, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Designeren Sanne Buhl har udviklet designet ud fra ergonomiske krav, der bygger på mange års erfaring med at indrette arbejdspladser til stillende pc-arbejde. Spinella er en stol der holder den stillesiddende krop aktiv.

Mange oplever, at stillesiddende arbejde giver problemer med ryggen og lænden. Denne stol er udviklet så den støtter ryggen optimalt, og samtidig sikrer en korrekt siddepositur. Stolen kan indstilles, således at den passer præcis til din krop og giver dig den mest optimale støtte.

Stolens sæde er smallere end de fleste stolesæder, hvilket sikrer at nerver og blodkar i baglårene ikke bliver overbelastede. Ydermere er sædet lavet med en særlig gel, der trykfordeler så man kan sidde på stolen i mange timer af gangen. Den specielle gel er anvendt på hele sædet og gelen har en fremragende evne til at fordele
trykket jævnt, hvilket giver en fantastisk siddekomfort. 

Stolens sæde har en vippefunktion, så den kan indstilles til den enkeltes siddebehov. Den har både et stort
bagudvip og et mindre sædevip som giver en unik bevægelsesfrihed, når man sidder på stolen. De to separate rygpuder kan indstilles individuelt, så den giver ryggen den mest optimale støtte.

Spinella kan både fås i en voksen og junior udgave. Spinella Tweeny er en tro kopi af Spinella og er beregnet til børn fra 10 år og op.