Tronhill

20 produkter

Tronhill blev grundlagt i 2009 med en filosofi om at kombinere højteknologi, kvalitet, innovation og originalt design, for at gøre stolens bruger gladere. De designer og producerer kontorstole med fokus på ergonomi og funktionelt design. Kontorstolen skal være give nye muligheder i hverdagen på kontoret både i forhold til komfort og design. 

Tronhill har fra dag ét investeret i ergonomiske løsninger, for at opnå maksimale ergonomiske resultater fordi en behagelig kontorstol er en kilde til langvarig arbejdsglæde. Derfor giver kontorstole fra Tronhill alle muligheder for justering, for at give dig de bedste muligheder for at tilpasse og indstille stolen efter dine behov. 

Sortering

20 ud af 20 produkter

Bæredygtighed og ergonomi

Ifølge Tronhill bør bæredygtighed ikke længere være et valg i nutidens moderne samfund, det skal være let tilgængeligt og overkommeligt for alle at leve mere bæredygtigt. Produkter skal have en positiv indvirkning, og generere nul affald og nul kulstof. 

Tronhill tager ansvar og koncentrerer sig om at minimere sin negative indvirkning på miljøet. Dette gør de gennem innovativ tænkning i hele værdikæden. De anvender nye materialer, der har en længere levetid, lavere energiforbrug og omhyggelig anvendelig af naturens ressourcer. Ansvarlig anvendelse af energi og ressourcer inkluderer også emballage og transport. Dette sker i samarbejde med partnere og leverandører, som deler samme værdier og ønsker at vokse sammen mod en mere bæredygtigt forretning og hverdag. Sammen arbejder de for at øge deres evne til at påtage sig et mere socialt og miljømæssigt ansvar. 

Ergonomi og holdbarhed går hånd i hånd, og dette kommer til udtryk i kvaliteten af kontorstole fra Tronhill. At acceptere et bæredygtigt ansvar kræver innovative løsninger, der er på forkant med fremtidig udvikling og modstår kortvarige modetrends. Det kræver sans for de små detaljer at skabe en kontorstol hvor både bæredygtighed, funktionalitet, design og ergonomi spiller sammen. 

Kontorstole med sofistikeret ergonomi har en positiv varig virkning på de mennesker, der bruger dem, da de fremmer sundhed og velvære, og dette er også gældende med kontorstole fra Tronhill. 

Bag om kontorstolene

Bliv klogere på fordelene ved de enkelte kontorstole fra Tronhill, som vi fører i vores sortiment.

MAGNA

Magna stolen har vi i 5 versioner, men fælles for dem alle er, at det er en ergonomisk kontorstol med mange indstillingsmuligheder, så du kan tilpasse stolen efter dine behov. Den er blandt vores bedstsælgende kontorstole, fordi den vinder på komfort, høj kvalitet og til en fair pris. Derudover kommer den, ligesom alle møbler fra vores nye sortiment, med 10 års garanti. 

INFRA

Infra kontorstolen fås i 3 versioner og er vores mest populære kontorstol. Den fås med de mest nødvendige indstillingsmuligheder; højdejustering, 4 forskellige arbejdspositioner og tilt. Og så tilmed til en rigtig god pris, der ikke er til at argumentere med. 

ACTIVA

Stolen er designet til at give dig en naturlig og dynamisk siddeposition. ACTIVA gør det muligt at sidde i korte cyklusser og opfordrer derved til en varierende arbejdsstilling i løbet af arbejdsdagen. Stolen reducerer rygsmerter, forbedre kropsholdning og blodcirkulation, øger mobilitet og komfort. 

TEXAS

TEXAS stolen gør det muligt at være mere dynamisk i din arbejdsstilling, men stadig i balance. Sadelsædet giver en sundere siddestilling og har mange sundhedsmæssige fordele. Det styrker ryggen, forbedrer kropsholdning og blodcirkulation, reducerer hævelse af foden. Denne stol opfylder kroppens naturlige behov for bevægelse.