Gubi

2 produkter

Gubi er et dansk designhus som blev grundlagt i 1967 af Gubi og Lisbeth Olsen med international anerkendelse. Gubi producerer alt fra møbler, til lamper og interiør.

I starten var det Gubi Olsens eget design, men siden er andre designere kommet til. Blandt andet Paul Leroy og Mathieu Matégot.

I vores sortiment har vi blandt andet af og til Go-desk master table, GOS4 hæve-/sænkeborde og GOS opbevaringsmøbler. Men da vores sortiment af Gubi møbler er brugte møbler, varierer det meget.

Sortering

2 ud af 2 produkter

Hvad kendetegner Gubis møbler?

Det lækre Gubi design er kendetegnet ved gennemført kvalitet, og en meget dekadent stil som både kan bruges på arbejdspladsen og i det private hjem. Siden starten af Gubi i 1967 er virksomheden kun blevet mere og mere populær, og ikke kun inden for Danmarks grænser. Det luksuriøse design ses for eksempel ofte i det anerkendte, internationale boligmagasin Architectural Digest, og med rette grund, for designet er nemlig både klassisk og moderne på samme tid, og altid bestående af materialer af højeste kvalitet.

 

Hvilke møbler fra Gubi kan man finde hos jkOffice?

Udvalget af Gubi møbler der kan findes hos jkOffice varierer fra tid til anden, afhængigt af hvilke indkøb vi har været heldige at få fingrene i. Det vil primært være møbler til kontormiljøet, som skabe og skuffekassetter. Man vil også sommetider kunne finde stole som kan bruges i enten konferencelokalet, mødelokalet eller barstole som kan bruges i en reception eller kantine. Mange af opbevaringsmøblerne til kontoret der forhandles hos jkOffice, er fremstillet med wengefinér som har et flot, mørkt look, hvilket bidrager til den eksklusive og luksuriøse stemning på kontoret. Som udgangspunkt er fronterne lavet i aluminium, hvilket skaber en flot kontrast til det mørke wengefinér.

 

Hvorfor skal jeg købe Gubi-møbler hos jkOffice?

Som ved køb af alle brugte møbler hos jkOffice får du hele to års garanti på køb af brugte Gubi møbler, når du vælger at placere din ordre hos jkOffice. Vi kan også være behjælpelige med at finde produkter som kan matche og komplimentere de valgte Gubi møbler, og dermed sikre at du får alt hvad du skal bruge til dit nye kontor. Det ord som bedst beskriver Gubi design er luksus, men det kan ikke mærkes på prisen hos jkOffice. Du skal derfor købe dine Gubi møbler hos jkOffice hvis du ønsker møbler af høj kvalitet til en brøkdel af prisen.

 

Om "Gubi Chair"

Især "Gubi Chair" er en rost stol produceret af Gubi. Den har vundet utallige designpriser, og er også med inkluderet i bogen "100 danske designikoner" af designmuseum Danmark. Stolen har rødder i både Eames og Arne Jacobsens skalstole.