Randers+Radius

3 produkter

Randers+Radius – prisvindende møbler

Randers+Radius blev grundlagt i 2012 da møbelproducenterne R. Randers og Radius fusionerede deres 60 års samlede erfaring indenfor designmøbler. Det er en dansk virksomhed, som søger at stræbe efter det ypperste. Deres produktion foregår i Hadsten, hvor der er fokus på funktion, miljø og økonomi. Deres produkter er kendetegnet ved få samlinger og materialer, som har til formål at sikre en lang levetid på produkterne. 

Møblerne bliver udformet i samarbejde med nytænkende arkitekter, hvor konventionerne bliver udfordret men med en forståelse for brugerne, omgivelserne og indretningen. Møblerne bliver designet med forståelse for den verden vi lever i. Denne vision og forståelse for tidsløst møbeldesign også grunden til at  Randers+Radius har vundet flere forskellige priser bl.a. Danish Design Award og den internationale AZ-Award. 

Bæredygtighed, genanvendelse og lang holdbarhed er nøgleord i Randers+Radius møbler, derfor kan du også forvente det når du køber brugte møbler fra dem hos jkOffice. Derudover giver vi også 2 års garanti når du køber brugte møbler hos os. 

Så tag endelig et kig herunder, og se hvilke møbler fra Randers+Radius vi har at byde på.

Læs mere om Randers+Radius i bunden af siden. Læs bl.a. om deres arbejde med Rethink+Reform+Realize. 

Sortering

3 ud af 3 produkter

Rethink, reform & realize

Randers+Radius fremstiller møbler med fokus på flere funktioner og optimering af materiale. Det handler om at give møblerne en cirkulær livscyklus og derved cirkulær økonomi, som kommer dig til gode. Møblerne er testet til at kunne holder i generationer og når møblerne skal udskiftes, så kan alle materialerne genanvendes i nye sammenhænge. 

Rethink
Er gentænkning af materialer og design. Det er den indledende proces, der foregår sammen med arkitekten. Det er i denne idefase, at tegningen tager form. Her gøres der indledende tanker omkring formsprog, materiale, farvevalg, anvendelse og brugssituationen. Her tænkes i nyt, nye konstellationer og sammenhænge.

Reform
Er produktionen og det færdige produkt i form og funktion. I denne fase foretages der valg omkring udførsel og materiale. Produktet gennemtestes og afprøves, undersøges og tilpasses. 

Realize
Er produktet i brug og oplevelsen af møblet i helhed. Nu står det endelige produkt i sin færdige form, klar til at opdaget og taget i brug. 

 

Radius og miljø

Randers+Radius tænker miljø og bæredygtighed ind i hvert enkelt møbel. Deres store arbejde med cirkulær økonomi inden for møbler med høj kvalitet, lang levetid og 100% genanvendelse, kommer alle til gode. Deres forretning bygger på udviklingen og produktionen af møbler i høj kvalitet, med et konstant fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed, og respekt for mennesker og miljøet.

Deres mål er, at nå det højest mulige niveau af bæredygtige initiativer med fokus på cirkulær økonomi. Derfor tester de konstant nye, bæredygtige materialer og implementerer de seneste teknologier inden for området. Randers+Radius har udvalgt tre fokusområder ud af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

3 | Sundhed og trivsel
12 | Ansvarligt forbrug og produktion
13 | Klimaindsats

De arbejder systematisk med at forbedre virksomhedens påvirkning af klima og miljø. Hvis du ønsker, at læse mere om hvordan Randers+Radius passer på miljøet, kan du gøre det her  https://www.randersradius.dk/csr/