Fumac

37 produkter

FUMAC er en danskbaseret møbelvirksomhed, der producerer møbler med henblik på høj brugsværdi og kvalitet i Vinderup. Virksomheden blev grundlagt i 1956 som Hanbjerg Møbelfabrik og skiftede i 1981 navnet ud med FUMAC, som er en sammentrækning af Furniture Makers Cooperation. Ved at bevare produktionen i Danmark, kan de sikre fleksibel produktionstid og reaktionstid fra ide til produktion. 

Traditionen for det gode håndværk og sans for detaljen kendetegner FUMAC, som i de seneste år har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design. Og som i dag er en af Danmarks førende producenter af funktionelle og holdbare designmøbler til kontor, som også sælges i mere end 15 lande. 

  • Nye FSC mærkede møbler 

  • Brugte kvalitets møbler

  • 10 års garanti på de nyproducerede møbler.

Vi forhandler nyproducerede møbler fra FUMAC, og har også af og til nogle brugte FUMAC møbler til salg. Du finder alle møbler fra FUMAC herunder, både nye og brugte. 

 

Sortering

30 ud af 37 produkter
Hent flere produkter

FSC-certificerede møbler

FUMAC's nye sortiment dækker over mange forskellige møbelgrupper. Vi sælger blandt andet reoler, skabe, skuffekassetter, forskellige typer af borde og stole. Pr. 1. januar 2020, er alle møbler produceret af træ FSC certificerede. FUMAC har mærket FSC mix 70% og licenskode C138939.

FUMAC har en vision om at være bedst til bæredygtige løsninger og har i det hele taget et stort fokus på miljø og bæredygtighed i alle aspekter af virksomheden. Så når du handler møbler fra FUMAC, er du sikker på at købe bæredygtige produkter, som er produceret med omtanke for den verden vi lever i. FSC-certificerede produkter betyder i flere tilfælde en merpris, men FUMAC har valgt, at pris ikke skal vægtes højere end grønne indkøb og derfor er prisen på erhvervsmøblerne ikke steget. 

Undtagelser for FSC-certificering er linoleumsoverflader, som er et naturmateriale. Det har ikke været muligt at opstøve nogen FSC-certificerede linoleumsprodukter til møbler, trods linoleums høje kvalitet, holdbarhed, hygiejne og antistatiske overflade. Linoleum kan ikke FSC-certificeres pga. de mange bestanddele, det består af, derfor har FUMAC miljømærket deres linoleum efter den europæiske EU-Blomsten miljømærkning, som har fokus på at begrænse den samlede miljøpåvirkning. 

Udover FSC-certificering på møbler er også FUMAC’s papemballage til bordplader og opbevaring FSC-certificeret, et mere bæredygtigt valg. Derudover er emballagen også CO2 besparende i forhold til produktion og transport. 

Ved at købe FSC mærkede møbler, bidrager du til mindst 14 af de 17 af FN's verdensmål og du kan være sikker på, at der ikke bliver fældet mere træ, end skovene kan nå at reproducere. 

EU-blomsten - Miljøcertificeret sortiment

Udover at FUMAC producerer FSC mærkede møbler, så har de også en udvalgt serie af kontormøbler, som certificeret med EU-Blomsten og er de første i Danmark, der tilbyder kontormøbler, der er certificeret med EU-Blomsten. FUMAC indkøber FSC-certificeret træ, genanvender mest muligt og har i det hele taget stor fokus på miljø og bæredygtighed. De er helt i front og de første i Danmark, der har certificerede hæve-/sænkeborde og udtræksskabe med EU-blomsten, og forventer at løbende udvide sortimentet af miljømærkede produkter. 

Hvad betyder det, at møbler er certificeret med EU-Blomsten? 

At være certificerede med EU-blomsten sikrer...

- en høj andel af træ fra certificeret skovbrug – for at drive en bæredygtig udvikling.
- minimalt indhold af miljøskadelige stoffer – for at skåne natur og miljø.
- minimalt indhold af sundhedsskadelige stoffer – bl.a. for at møblerne ikke afgiver skadelige gasser.
- reduceret udledning af det allergifremkaldende stof formaldehyd fra træplader – kravene er skrappere end lovens, og beskytter de mennesker, der fremstiller møblerne, og dem, der bruger dem.
- en produktgaranti på 5 år – miljøbelastningen er størst ved produktion, og lang holdbarhed bidrager derfor til at begrænse aftrykket på miljøet

EU-blomsten bidrager bl.a. til FN’s 12. verdensmål med henblik på en ansvarlig og bæredygtig produktion, og sikrer at produkterne lever op til skrappe miljø og kemikaliekrav. 

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing