NordicDesignGarage

5 produkter

I samme bygning som jkOffice bor NordicDesignGarage, vores søsterselskab, som skaber en platform for nye innovative designs. Designs med fokus på innovation, bæredygtighed og longevity. Langtidsholdbare løsninger, som bryder med normen og giver rummet liv og nye dimensioner. Møblerne fra garagen bliver designet og produceret i Danmark og skal sælges i hele verden.

I NordicDesignGarage har flere forskellige designere deres gang og sammen med co-founder Morten.

Sortering

5 ud af 5 produkter

WeMakespace (v. Paw og Maibritt)

WeMakeSpace skaber møbler, der giver kontoret nye dimensioner. Hvad sker der, når man knækker en lige linje? Man får mulighed for at lave andet end firkanter. Man får mulighed for at tegne borde, hvor formerne gør det muligt at organisere sit arbejde ved bordet anderledes. Man får mulighed for at sammenstille arbejdspladser og konferencerum på nye måder. Nye måder at være sammen på. Nye måder at møblere et firkantet rum. Firkanter, der sætter inspiration og kreativitet i bås.

Hæve-/sænkebordet AiR og mødebordet HEART er de første elementer i en ny, innovativ serie af møbler skabt i et samarbejde mellem We Make Space-arkitekterne og jkOffice. Dansk design og dansk produceret kvalitet med internationalt perspektiv.

    • En innovativ møbelserie, som fremmer den kreative tænkning
    • Møbler, der ikke kan stilles forkert i rummet
    • Skab spændende kontormiljøer med inspirerende former

Dansk designede møbler

Møblerne tillader eksperimentet, og er funderet i tanken om, at arbejdsrum skal understøtte og give plads til flere slags processer og situationer med skift mellem fordybelse, koncentration, samarbejde og udvikling. Det hele med fokus på at skabe flere valgmuligheder og større arbejdsglæde.

Derfor er møblerne i fra WeMakeSpace ikke bare de normale, firkantede møbler, man ofte ser på kontorer, men spændende former, der opfordrer til variation og fleksibilitet efter behov. 

NordicDesignGarage og WeMakeSpace arkitekter skaber sammen møbler, der bryder med normerne for almindelige kontormøbler. Det er en møbelvision, som tillader eksperimentet, og hvis mål er at understøtte større arbejdsglæde. Vi forener design med oplevelse, kvalitet og funktion i rum og sanseaktiverende møbler. Møblerne bevæger sig væk fra de traditionelle møbler, og leger med former og linjer, kombineret med nye, spændende teknologier. 

Skab liv i rummet
Møblerne er meget mere end blot objekter, der skal placeres i rummet. De er med til at skabe den rummelige struktur, der kontoret interessant. Møblerne kan ikke stilles med én lige kant op af én lige væg. De har spændende former, som gør, at man er nødsaget til at nytænke rummet og de arbejdsgange man har i det. Samtidig er de lette at sammensætte på kryds og tværs, da formerne passer sammen, så for eksempel flere Air hæve-/sænkeborde kan stilles sammen på flere forskellige måder. 

 

Skitser

Endnu en duo i garagen er Skitser. De har designet vores loungestol NDG-01. En formspændt skalstol, lavet at kvalitetsmaterialer og 100% produceret i danmark på fabrikker i Jylland og på fyn. Den formspændte skal er af eg og designet således at ryg- og sædestykke er ens - et bæredygtigt tvist. Forsidepolstringen har et unikt kliksystem således at du nemt kan skifte farve og materiale.