Pedrali

11 produkter

Pedrali er en familieejet, italiensk møbelproducent som blev grundlagt i 1963. Hos Pedrali producerer de flotte designermøbler ud fra en passion for kvalitet, håndværk, bæredygtighed og 100% italiensk produktion.

Hos jkOffice forhandler vi alle produkter fra Pedrali fra ny. Vi har et udvalg af møbler på vores webshop, men vi kan skaffe alle varer fra Pedrali. Så er der et bestemt produkt, du brænder for at få fingrene i, så giv os et ring. 

Blandt vores nuværende sortiment finder du et udvalg af: 

 • Kantinestole (Volt, Nolita m. høj ryg, Nemea, Ara)
 • Konferencestole (Volt, Tweet m. hjul, Babila)
 • Barstole (Volt, Nolita, Babila)
 • Caféstole (Dome)
 • Skalstole (Tweet, Babila)
 • Klapstol (Enjoy)
 • Samt hynder til Nolita

Af og til har vi også brugte Pedrali møbler på lager, så hold øje med brugtvarekategorierne også. 

Sortering

11 ud af 11 produkter

Bliv klogere på Pedrali

Pedrali er en italiensk møbelproducent som blev grundlagt i 1963. Siden da har de produceret flotte designmøbler til kontorer, offentlige rum, restauranter og private hjem fra deres fabrik i Bergamo. Deres passion for kvalitet, håndværk, materialer og 100% italiensk produktion, har gjort Pedrali til en skaber af moderne industrielt design i verdensklasse. Gennem året har de hos Pedrali arbejdet sammen med talrige designere og vundet vigtige priser for deres designermøbler.

Pedrali og bæredygtighed

Hos Pedrali gør man meget i research af materialer og nye måder at bruge dem på samt et øje for kvalitet og moderne teknologier. Bæredygtighed, respekt for miljøet og genbrug er et omdrejningspunkt for Pedrali. Deres fokus går på, at fremstille holdbare møbler både med hensyn til design og æstetik samt bæredygtigheden i de materialer de bruger, optimering af ressourcer, affaldshåndtering og emissionskontrol. Blandt andet bruger de planteafledt vandbaseret maling og deres møbler er designet til, at kunne skilles ad for at simplificere genbrugsprocessen.

Her hos jkOffice forhandler vi alle produkter fra Pedrali nyproduceret. Vi har udvalgt nogle vare til vores webshop, men vi kan skaffe alle Pedrali produkter. Så giv os et ring, hvis du har forelsket dig i et Pedrali møbel som vi ikke har på hjemmesiden. Det hænder af og til også, at vi får nogle brugte varer ind fra Pedrali i forbindelse med opkøb af brugte møbler. 

Nolita Pedrali

Pedrali har et imponerende udvalg af stole, hvor du kan vælge imellem intet mindre end 121 stole og 55 barstole. Nolita er en serie af stole, som kan anvendes både til indendørs og udendørs siddepladser. Stolen er et minde om Mario Pedralis første møbler, metalhavestole, som startede det hele tilbage i 1963. Stolen er kendetegnet ved dens pulverlakerede stålrørsramme, som gør den velegnet til udendørs brug.

Stoleserien er designet af designteamet CMP Design, som har vundet 7 designpriser siden 2012. CMP Design er i tæt kontakt med alle aktører i produktionsprocessen for at udvikle egne designmetoder, som sikrer godt design i god kvalitet, der kan holde i mange år. Hos jkOffice kan du købe:

  • Nolita m. høj ryg (3651)
  • Nolita barstol - Høj model (3658)
  • Samt sædehynder, for at gøre en komfortabel stol mere komfortabel. Hynden er selvfølgelig vandtæt, så det kan holde til vind og vejr ved udendørs brug. 

Nolita stolen kan fås i alle regnbues farver, plus lidt mere. Alt i alt kan du vælge imellem 9 flotte farver.

Som nævnt ovenfor, forhandler vi alle Pedralis produkter, så kontakt os hvis du har forelsket dig i et af deres møbler, som du ikke kan finde på vores hjemmeside.