Four Design

11 produkter

Four Design er en moderne møbelproducent, etableret i Danmark i 1930. De sælger møbler i hele Europa og har samarbejdspartnere i både USA og Australien. Med deres mere end 80 års erfaring har de formået at skabe et varemærke, der ikke blot udstråler kvalitet men også holdbarhed og funktionalitet.

Four Designs møbler er skabt for at opmuntre interaktion mellem mennesker. Derfor passer deres møbler altid godt ind i mødelokalet, kantinen eller loungeområdet. Samtidigt følges den samme designlinje ved alle produkterne, så flere forskellige modeller kan sagtens sættes sammen i eksempelvis mødelokalet. Four Design er let-genkendelige da de ofte har en "trekant" formet i ryggen.

 

Sortering

11 ud af 11 produkter

Bæredygtighed

Four Design har fokuseret deres arbejde omkring fem af FN’s verdensmål, men begrænser sig ikke til disse da mange af målene overlapper. De arbejder verdensmål 3, 8, 11, 12 og 16 da det er her, de mener, at kunne skabe den største forskel. I arbejdet med at blive mere bæredygtige håber de på, at deres arbejde inspirerer deres leverandører til at gøre det samme og følge trop. Især verdensmål nr. 12 fylder meget hos Four Design. Her er fokus ansvarlig forbrug og produktion. Målet er at reducere produktionens indvirkning ved at sætte konkrete mål og forbedre materialevalg, mulighed for genanvendelse, energi, affald m.m. 

Four Design arbejder målrettet med at inkorporere bæredygtighed i alle aspekter af virksomheden, lige fra produktdesign til produktion, til firmagaver. Deres indsats skal have en langvarig påvirkning. Bæredygtighed er ikke en døgnflue, men et ansvarligt valg, som Four Design har taget. 

Målet er, at alle produkter skal være mindst 95% genanvendelige og derfor arbejdes der målrettet med produktdokumentation, så du kan tage informerede beslutninger og forbruge ansvarligt. Der undersøges konstant nye materialer og metoder til at gøre produkterne mere bæredygtige gennem hele deres livscyklus.  

Kunderne opfordres til at vælge et bæredygtigt møbelstof, for at minimere indvirkningen på miljøet og brugerne. 

 

Certificeringer

Four Design har opnået FSC-certificering, for at sikre, at de bidrager til global bæredygtig skovdrift og aktive biodiversitetsgenplantningsordninger, og indtil videre fået certificeret 4 produkter med EU Ecolabel (EU-Blomsten). EU-blomstens mål er, at reducere den samlede miljøpåvirkning fra produktion og forbrug af varer. Certificeringen ser på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs samt stiller strenge krav som skal opfyldes.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing