EFG - Bondo

8 produkter

EFG: Kontormøbler med CSR

European Furniture Group, bedre kendt som EFG, er en svensk producent af kontormøbler. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1885 og har i årenes løb opkøbt flere internationale virksomheder fra bl.a. Norge, Finland, Storbritannien og Danmark. I 2007 køber de bl.a. den danske kontormøbelproducent, Bondo Kontormøbler A/S og bliver førende indenfor branchen i Danmark. 

EFG producerer kontormøbler i høj kvalitet med bæredygtigt design i centrum. De er indenfor deres branche førende inden for miljø CSR-løsninger og arbejder på at blive det samme indenfor sociale, kulturelle og økonomiske områder. 

Brugte møbler generelt og fra EFG har ofte med mange flere år tilbage i sig end hvor lang tid de bliver brugt i første omgang. Hos jkOffice forlænger vi møblernes levetid og du får altid 2 års garanti på brugte møbler købt hos os. 

Vores udvalg varierer, men du kan som regel finde et bredt udvalg af brugte møbler fra EFG som bl.a.:

  • Brugte hæve-/sænkeborde

  • Brugte kontorstole

  • Brugte opbevaringsmøbler

Se vores nuværende udvalg af EFG nedenfor:

Sortering

8 ud af 8 produkter

Hvad kendetegner EFG Bondo-møbler?

Samtlige EFG-møbler har bæredygtigt design i fokus, og altid med inspiration fra skandinavisk design. Kigger man for eksempel på kantinemøbler fra EFG Bondo vil der derfor ofte være et element af træ involveret, for at afspejle det skandinaviske element i møblet. Samtidig er alle møbler fra EFG Bondo karakteriseret ved høj kvalitet kombineret med praktiske funktioner og lang levetid. EFG Bondo arbejde med fire nøgleord, som alle er med til at skabe det overordnede indtryk af EFG som møbelvirksomhed. De fire nøgleord er: Fleksibilitet, Inspirerende, Bæredygtighed og Nysgerrighed.

Hvilke møbler fra EFG Bondo kan man finde hos jkOffice?

Hos jkOffice kan man finde et stort udvalg af EFG-kontormøbler, men udvalget vil – som med alle andre brugte møbler – variere. Vi har dog oftest et udvalg af EFG hæve-/sænkeborde, EFG kontorstole, EFG kantinestole og forskellige EFG opbevaringsmøbler. På hjemmesiden finder du altid det nuværende udvalg. Vores udvalg af  EFG møbler er kategoriseret henholdsvis som ”Istandsat” og ”Brugt”. Ved en ”Brugt” kategorisering er møblet rengjort og klargjort, mens et ”Istandsat” produkt er rengjort, klargjort ligesom det ”Brugte” møbel, men samtidig er det sat yderligere i stand, eventuelt i form af en nypolstring (for stole).

Hvorfor skal jeg købe EFG Bondo-møbler hos jkOffice?

Hos jkOffice sikrer vi altid gode råd og vejledning, både før, under og efter købet. På brugte EFG-møbler tilbyder vi 2 års garanti, som vi også gør det med alle andre brugte møbler. Det er altid muligt at se udvalget af vores EFG-kontormøbler i vores store showroom i Aarhus Nord, hvilket nemt og hurtigt giver et indtryk af de EFG møbler vi har til salg. Vi sørger for at de brugte og istandsatte møbler fremstår bedst muligt, hvorfor man ofte vil kunne købe møbler der er så gode som nye, men til en meget bedre pris end nyprisen.

Vi forhandler ikke nyproducerede EFG og Bondo møbler, så vi kan desværre ikke skaffe reservedele hertil.