Narbutas

71 produkter

NARBUTAS er en global virksomhed, som er litauisk-baseret. De designer og skaber møbler til den moderne 21. århundredes arbejdsplads med tanke på medarbejdernes behov. NARBUTAS fremstiller moderne, holdbare og funktionelle møbler samt tilbyder individuelle løsninger og har en dynamisk tilgang til hver kunde. Globale trends og tendenser samt den moderne medarbejders faktiske behov bliver undersøgt grundigt, for at sørge for at produkterne er miljøvenlige og brugervenlige. Kunderne skal kun betale for det, de har brug for. Møblerne er funktionelle, af høj kvalitet og smukt designet, hvor intet er unødvendigt. 

"Intet unødvendigt" 

Det er NARBUTAS' designmotto og det ses tydeligt i deres møbler. Størstedelen kan lide funktionelle produkter af god kvalitet, men er ikke villige til at betale for det, de ikke har brug for. Derfor designer og fremstiller NARBUTAS funktionelle, attraktive og enkle ting af høj kvalitet, hvor intet er unødvendigt.

Sortering

30 ud af 71 produkter
Hent flere produkter

Design for longevity

Stilfuldt italiensk design, subtil skandinavisk minimalisme og naturlig litauisk hygge er kendetegnet ved NARBUTAS's møbler. NARBUTAS's produktudviklingsteam og innovationsgruppe har et langvarigt samarbejde med internationalt kendte designer fra bl.a. Litauen, Italien, Danmark, Japan og mange flere, som designer møbler til den 21. århundredes moderne kontormedarbejder. 

Med møblerne følger der produktcertifikater fra de højeste internationale kvalitetsstandarder, som garanterer, at møblerne er sikre, holdbare og ergonomiske. Møblerne er fremstillet på en bæredygtig måde og med stor miljøbevidsthed, så de overholder de højeste internationale kvalitetskriterier. 

 

Grøn produktion

NARBUTAS har egen fabrik i Litauen, hvor de er i stand til at producere en række produkter lige fra skriveborde, skabe og siddepladser til akustiske løsninger. Fabrikken er drevet af grøn energi fra 100% vejarbejde kilder. Sol, vind og vand. Intet det. Al den energi, der bliver brugt til at skabe produkterne, kommer fra vedvarende ressourcer som sol, vind og vand, hvoraf 20% af energien kommer fra deres egne solceller, som genererer en del af det strøm, de bruger. 

NARBUTAS forsøger at være bæredygtige og miljøvenlige i alle aspekter af deres arbejde. Det gør de bl.a. igennem:

  • Smart LED belysning indendøre
  • Opvarmning af fabrikken sker gennem restaffald fra produktion
  • Stofafklip bliver returneret til stoffabrikanten og genanvendes i nyt møbelstof
  • Spånplader, hvor minimum 30% af træet består af genanvendt træfiber
  • FSC certificerede produkter og materialer (også tildelt miljømærke-, Oeko-Tex- og EPD certifikater. 
  • Anvendelse af den mest miljøvenlige belægningsmetode, pulverlakering, til metalkomponenter
  • Tranport primært med båd for at spare på C02 udledning

Derudover bliver al affald fra produktionen bliver sorteret og overdraget til affaldshåndteringsvirksomheder. Derudover bliver møbler og resterende produktionsmaterialer af tilfredsstillende kvalitet doneret til forskellige insitutioner. Desuden opfordrer de også alle kunder til at skabe nye vaner og reducere papirspild ved at bruge digitale produktsamlingsinstruktioner.