HÅG

21 produkter

HÅG er en skandinavisk producent af stole - særligt kontorstole, som selv beskriver sig med ordene; design, ergonomi og miljø. HÅG er primært kendt for sin høje kvalitet af kontorstole og designer stole, der giver dig mere frihed, større komfort og bedre produktivitet. Blandt de mest populære modeller kan man nævne: 

  • HÅG Capisco
  • HÅG H05
  • HÅG H04

Tidligere brugte man også navnet HÅG Credo som altså dækker over ældre modeller af HÅG stole. Udover kontorstole, produceres der også konferencestole, for eksempel HÅG Wing, som vi ofte har blandt vores sortiment.

HÅG kontorstole er meget efterspurgte og for at genanvende så mange stole som muligt, vælger vi hos jkOffice ofte at ompolstre stole, så de står næsten som nye igen. Dette gør vi naturligvis for, at stole hvor polstringen er blevet slidt eller grim, kan bruges igen. HÅG kontorstole er af høj kvalitet og lavet til at blive brugt i mange år - derfor er det i mange tilfælde stolens polstring, der først må give op. Men det er der heldigvis råd for hos jkOffice, hvor vi hvert år ompolstrer - og dermed giver nyt liv - til en lang række HÅG kontorstole. 

Vi forhandler altid et bredt udvalg af brugte HÅG kontorstole, ofte også med en ompolstring, så de er næsten som nye.

 

Sortering

21 ud af 21 produkter

Hvad kendetegner kontorstole fra HÅG?

Brugte kontorstole og konferencestole fra HÅG er altid i højeste kvalitet og med ergonomi og design i højsædet. Mange bruger en stor del af arbejdsdagen siddende, især hvis man arbejder på et kontor. Det er hårdt ved kroppen at sidde ned i længere tid, derfor er en ergonomisk kontorstol rigtig vigtig. ”Som mennesker er vi beregnet til at bevæge os. HÅG designer stole, der hjælper dig med at forblive sundere, mere aktive og opmærksomme ved at muliggøre ubesværet bevægelse af hele din krop, mens du sidder og arbejder. Resultatet er mere frihed, større komfort og bedre produktivitet”.

Det vigtigste ved en stol er, dens komfortniveau. Det kan godt være stolen startede med at være komfortabel, men når du har siddet i den samme stol i længere tid, begynder du at blive ukomfortabel og kan ikke sidde stille længere. HÅG definerede hvad komfort ville sige. Komfort handler i højere grad om friheden til at kunne bevæge sig, friheden til at kunne skifte stilling og friheden til at vippe. Derfor udviklede HÅG og deres hold af designere i 1984 HÅG i balance konceptet, som er det førende princip bag hver designet stol. Som prikken over i’et bliver HÅG kontorstole også fremstillet på miljøvenligvis og af komponenter som nemt kan udskiftes. 

OBS. Da vi ikke forhandler HÅG fra fabriksny, ligger vi ikke inde med reservedele, nye gaspatroner mv.

Tag et kig i vores udvalg af brugte og upcyclede HÅG kontorstole her på siden. Vi får hele tiden nye varer ind ad døren og du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Skejby, Aarhus N og se vores nuværende udvalg, hvor vi også står klar til at guide og hjælp dig med at finde den rette kontorstol til dig.