Luxo

0 produkter

Siden 1937, det vil sige i mere end 80 år, har den norske virksomhed Luxo designet belysningsprodukter med fokus på bevægelsesfrihed, behov, ergonomi og innovation. Fokus har fra starten var været at skabe lamper, som kan tilpasses efter individuelle behov, fordi man oplevede et skift i arbejdsgangen og arbejdsmiljøet rundt omkring i virksomhederne. Luxo er især kendt for deres klassiske arkitektlampe ”Luxo LS desk lamp”, som blandt andet Pixar har brugt i deres kortfilm ”Luxo jr.”. Luxo lamper er energieffektive og deres produktsortiment omfatter forskellige typer arbejdsbelysning, som både kan stå eller hænge:

  • Arbejdslamper
  • Luplamper
  • Medicinsk belysning 
  • Dekorative, mere almindelige lamper 

Luxo blev tilbage i 2009 opkøbt af den norske virksomhed Glamox, som førende inden for belysningsmarkedet. Glamox blev grundlagt i 1947 og fremstiller belysningsprodukter til de professionelle markeder både til lands og til vands. Sammen sælger Luxo og Glamox, under virksomheden Glamox, produkter i høj kvalitet, som forbedrer brugerens produktivitet og komfort. Blandt vores sortiment, som du finder nedenfor, finder du primært arbejdslamper og de mere almindelige Luxo lamper. 

 

Vi fandt ikke noget, der matchede dit søgeresultat

Rigtigt arbejdsbelysning

Du er sikkert allerede klar over effekten af at have en ergonomisk kontorstol og hæve-/sænkebord, men ved du, at det også er vigtigt, at have den rette arbejdsbelysning? Rigtigt arbejdslys forbedrer din præsentation, effektivitet og velvære samtidig med at det reducerer risikoen for hovedpine, træthed og irriterede øjne. 

Alle er unikke og har forskellige behov, og med virksomhedernes fleksible arbejdspladser, er der et øget behov for fleksible og tilpasset belysning. Den rette belysning afhænger blandt andet af synsevne, alder, kontorarealet, arbejdsbordets størrelse og mængden af dagslys i lokalet. Derfor er fleksibel arbejdsbelysning vigtigt. Her kommer Luxo ind i billedet. Med en Luxo lampe får du individuelt justeret lys, asymmetrisk lysfordeling funktionalitet, høj kvalitet = lang produktlivscyklus og et forbedret arbejdsmiljø

For at få den bedste effekt ud af Luxo lampen, skal den placeres og positioneres korrekt. Arbejdslampen skal stå i venstre side hvis du er højrehåndet, og i højre side hvis du er venstrehåndet. Derved undgår du, at skygge på dit arbejde. Lampens hoved bør ikke være over øjenhøjde, ca. 40 cm over bordpladen, da du ellers risikerer at blive blændet af lyset, hvilket kan give hovedpine og skabe ubehag. Vi bruger mange timer om dagen ved vores skrivebord, derfor er det vigtigt, at vi har de rigtige rammer for at skabe en god arbejdsplads.