Nyhedsbrev

Vigtigt på en arbejdsdag

Hvis du som mange har kontorarbejde, og sidder foran skærmen mange timer om dagen skal du huske på følgende.

 • Indstil din arbejdsstation korrekt så du minimerer smerter og forkert arbejdsstilling.
 • Vælg møbler som kan tilpasses til dig. For eksempel hæve-/sænkeborde, kontorstole med mange indstillingsmuligheder og en skærm som kan justeres.
 • Holde regelmæssige pauser hvor du får bevæget dig lidt. Sving med armene, lav squats, løsn op i skuldrene og andre små øvelser.
 • Tag trappen frem for elevatoren. Tag et glas vand af gangen i stedet for at hente en kande så du kommer afsted oftere. Hent papir i printeren ofte.
 • Rejs dig op og gå rundt når du snakker i telefon.
 • Benyt dig af dit hæve-/sænkebord så du står op ind imellem.
 • Lad ikke dine hænder og arme ligge fast på borde. Flyt dem væk fra tastaturet og musen når du ikke bruger dem. På den måde får du varieret arbejdstillingen for dine hænder og arme også.
 • Taler du meget i telefon, skal du overveje et headset. Så du skåner armen for at sidde med telefonen konstant.

Kort fortalt så gælder det specielt om at variere sin arbejdsstilling meget i løbet af dagen. Der er mange forskellige vaner man kan forsøge at få, som kan erstatte de gamle dårlige vaner. I starten skal man nok minde sig selv og hinanden om dem. 
Lige så vigtigt er det at det udstyr du sidder ved er optimalt. Indenfor kontormøbler kan vi være behjælpelige med en professionel vejledning, så du får de møbler som passer bedst til dig. Vores udvalg er bredt og vil hjælper dig med at finde det rette både i forhold til ergonomi og design.

Her er vist et udvalg af møbler, som fremmer varierende arbejdsstilling

 • DPG 1C - intuitivt betjeningspanel til Linak stel.
   

  En unik nyhed til Linak hæve-/sænkesystemer. Kan tilkøbes til vores nye serie af Linak hæve-/sænkeborde. Det helt unikke ved denne betjening er at i stedet for med knapper så vipper du ganske enkelt panelet op for at køre bordet op, og ned for at køre bordet ned. Panelet har et display som viser højden på bordet og som vil lyse rødt når du har siddet ned...

  649 kr. (inkl. moms)
  9325
 • Odin hæve-/sænkebord - finer
   

  Hæve-/sænkebord med Linak hæve-/sænkesystem og 2-motorer. Stellet kan du få i sort, hvid eller grå. Bordet findes i 5 forskellige størrelser.Finer bordplade - vælg mellem 4 typer Pladetykkelse: 22mm Dansk produceret stel Løftekapacitet: 160kg Stilleskruer under stellets fødder 10 års garanti ❤ Lokalt produceret ❤ FSC certificeret kerne i bordpladen ❤...

  6.799 kr. (inkl. moms)
  9777
 • StandUp måtte
   

  Stand Up måtte til arbejdsstationen som fordeler kroppens vægt jævnt på fødderne og dermed aflaster kroppen og gør det mere behageligt at stå op i løbet af dagen.Måler 77 x 53 cm Fås i 4 farver Blødt materiale Aflaster kroppen ifht. almindeligt underlagMed fire forskellige farver finder du nemt den Stand Up måtte der passer bedst til netop dit kontor....

  1.224 kr. (inkl. moms)
  10667