Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent NAGA

NAGA - Dansk design til din væg og arbejdsplads

NAGA producerer dansk designede magnetiske glastavler og whiteboards, som ikke blot er anvendelige men også dekorativ udsmykning til væggen. I 2017 introducerede de NAGA business, med produkter specielt udviklet til virksomheder, til brug på kontorer, mødelokaler, konferencecentre mm. på grund af deres store størrelser og mobilitet.

Find blandt andet:

 • Glastavler i store størrelser
 • Whiteboards med alu-ramme
 • Markere, magneter og andet spændende tilbehør til din tavle
 • Mobile glastavler

NAGA’s store udvalg af glastavler giver dig mulighed for at skræddersy din tavle efter dine behov. Pift kontoret, mødelokalet, kantinen eller indgangsområdet op med farver og sig farvel til hvide vægge. Glastavlerne kan bruges alene eller kombineres med flere tavler i både farve og størrelse. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Det er selvfølgelig også muligt at købe en glastavle i de klassiske farver, sort og hvid, hvis du ønsker et rent udtryk på kontoret. 

Vi forhandler både nye og brugte produkter fra NAGA, hvor du får produkter til fair priser og af høj kvalitet.

Som noget nyt tilbyder vi drop shipment på alle produkter fra NAGA. Din ordre sendes direkte fra NAGAs lager og hjem til dig, uden nogen fordyrende mellemled. Vælg leveringsmetoden 'drop shipment' når du afslutter dit køb af NAGAs produkter og afvent din pakke. 

Scroll ned og se vores udvalg.

Montering og rengøring af din NAGA glastavle eller whiteboard


Lær hvordan du monterer din nye glastavle
Alle NAGA’s glastavler leveres i en gaveæske hvor skruer, rawplugs samt en ophængsskabelon medfølger, så du ikke behøver at tænke på noget. Ved køb af glastavler i store størrelser medfølger også et skinnesystem til ophæng. Glastavlerne kan hænges både horisontalt og vertikalt alt efter behov.


De er super nemme at montere og som en ekstra bonus er der ingen synlige skruer efter montering. 

Følg nedenstående vejledning for en nem installering og montering. 


Guide til montering 1-3 Guide til montering 4-6 Guide til montering 7-8


Sådan rengøres din tavle
Det kunne ikke være nemmere at rengøre din tavle. Skriv med kridt marker eller en almindelig whiteboard marker. Når teksten er tør kan du viske tavlen ren med en tør klud eller tavlesvamp. 


For en grundig rengøring, kræver det kun tavlerens/rensespray eller almindelig glaspudsemiddel og en blød mikrofiber klud eller en tavlesvamp. Sprøjt tavlerens direkte på tavlen eller på den bløde klud og tør efter for en skinnende ren tavle, der nu er klar til morgendagens udfordringer.

Selvom tavlerne har en lang levetid, kan du altid forlænge den ved at passe godt på din glastavle. Rengør din tavle hver dag, for de bedste resultater. 


Bliv inspireret og oplev fordelene ved glastavler


Der er mange muligheder og løsninger på hvordan du kan hænge dine glastavler. Hæng dem enkeltvis for en simpel men brugbar løsning, som giver et stilrent udtryk på kontoret eller mødelokalet. De kan også med fordel kombineres for et mere udfordrende og kreativt udtryk. Kombiner både farver og størrelser. Der er uendeligt mange løsninger for farve- og størrelseskombinationer, så du kan finde det rette match og udtryk til din virksomhed eller kontor. 


Tag det et skridt længere og par din glastavle med nogle super stærke magneter for at fuldende din glastavle. Vi har både den klassiske blottede sølv magnet og en mere rustik magnet i eg eller valnød. Disse kan selvfølgelig kombineres med hinanden, men også med forskelligt farvede glastavler. 


Hvis du sidder og tænker "hvorfor skal jeg købe en glastavle frem for et whiteboard som jeg allerede kender?". Så får du svaret her. Med en glastavle fra NAGA får du de samme funktioner som ved et whiteboard OG samtidig et praktisk og dekorativt element til kontorets vægge. Sidst men ikke mindst undgår indfarvning fra kridt markerne, som man ellers ville opleve med whiteboards. Med glastavler får du en problemfri brug og flot design til væggen. 


Inspiration til ophæng Inspiration 200x100 Tilbehør Mobil glastavle


Livstidsgaranti på glastavler


NAGA kvalitetskontrollerer alle deres glasoverflader grundigt, derfor yder de livstidsgaranti på alle glastavler. Den originale kvittering skal kunne fremvises for at garantien dækker.


I tilfælde af misbrug, forkert brug eller anden anvendelse end som tavle monteret på indendørs vægge, dækker garantien ikke. 

Mere
 • Vis
 • 2 stk.
  Stander til håndsprit
  999999

  Stander til håndsprit, med en hylder som også giver plads til en pakke gummihandsker eller lignende. Øverst har standeren en klikramme til et A4 ark som nemt kan sættes i og skiftes efter behov.Hylde til håndsprit mv. Ramme til A4 ark Mål: H: 146,5 cm. Base 28x28 cm. Hylde 32,2x26x4,4 cmPraktisk stander med informationsskilt og hylde til håndsprit mv....

  2.086 kr. (inkl. moms)
  14176
 • Mulighed for ..
  NAGA Tilbehørspakke - Stor
  999999

  Denne pakke indeholder alt hvad du har brug for og mere til.  Du får: 5x Superstærke magneter 6 stk. 1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (sort) 1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (hvid) 1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (pink/orange)  1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (grøn/gul)  1x rensespray m. holder  1x pennebakke  1x magnetisk svamp  5x...

  1.286 kr. (inkl. moms)
  12354
 • Dropshipment ..
  NAGA Tilbehørspakke - Mellem
  999999

  Med denne pakke får du et bredt udvalg af produkter, så du kan komme godt igang med at bruge din tavle. Pakken indeholder: 3x Superstærke magneter 6 stk. 1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (sort eller hvid)  1x Naga 4,5 mm kalk marker 2-pak (pink/orange)  1x rensespray m. holder 1x pennebakke 1x magnetisk svamp  2x microfiber klud NB. Billedet er...

  699 kr. (inkl. moms)
  12353
 • Dropshipment ..
  NAGA Rund tavle - Egefinér
  999999

  Rund magnetisk tavle i egetræsfinér fra NAGA. Benyt kun superstærke magneter på talven til at hænge ting derpå.Ø80 cm 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Super flot tavle som bringer varme og naturen indenfor samt bryder med den typiske firkantede indretning.  NB. Tavlen er ikke egnet til at skrive på. Benyt den...

  1.874 kr. (inkl. moms)
  12351
 • Dropshipment ..
  NAGA Rund glastavle
  999999

  NAGA rund magnetisk tavle med overflade i glas. Praktisk og flot tavle til skrive noter på og/eller hænge dokumenter på. 3 størrelser Fås i sort og/eller hvid 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Kan med fordel hænges flere sammen for en dekorativ samt funktionel udsmykning. Sæt dit eget præg på tavlen med billeder og...

  1.874 kr. (inkl. moms)
  12350
 • Mulighed for ..
  NAGA rensepakke (5+5+5)
  999999

  Rensepakken fra NAGA indeholder mikrofiberklude, tavlesvampe og rensespray, så du kan vaske tavlen helt ren. 5 x tavlerens 100 ml 5 x mikrofiberklude  5 x magnetiske tavlesvampe Tavlerensen sprays direkte på tavlen og tørres af med enten mikrofiberkluden eller tavlesvampen. Kan bruges til både glastavler og whiteboards. 

  786 kr. (inkl. moms)
  13603
 • Dropshipment ..
  NAGA PURE white glastavle
  999999

  Magnetisk glastavle til kontoret. Glastavler fungere som et klassisk whiteboard, men i et mere moderne udseende. Tavlerne her er i farven Pure white. Normalt har glas en grøn nuance, som skyldes jernindholdet i glasset, men NAGA fjerner jernet i en speciel proces, som efterlader glasset klart. Leveres med et skinnesystem til ophæng Kun super stærke...

  4.749 kr. (inkl. moms)
  12260
 • Mulighed for ..
  NAGA Pennebakke til glastavle
  999999

  Pennebakke i sort metal som kan klipses på NAGAs glastavler og bruges til praktisk opbevaring af dine markers/tuscher.Mål: 13 x 5,8 x 2,5 cm  Producent: NAGAPennebakken kan holde op til ca. 5 markers.  Den fastgøres på glastavlen på samme måde som ved metal holderen. Ved at klemme den op imellem for- og bagsiden af glastavlen for neden. 

  100 kr. (inkl. moms)
  5728
 • Mulighed for ..
  NAGA pakke sort kridtmarker - 4,5 mm (5 pakker)
  999999

  NAGA pakke med 10 sorte kridtmarkere i 4,5 mm (5 pakker af 2 stk). Markerne er vandbaseret flydende kridt. Viskes nemt ud med en tør klud eller tavlesvamp når teksten er tør. 5 pakker sorte kridtmarkere i 4,5 mm (10 i alt) 1 pakke med magnetringe i 4,5 mmSammen med markerne får du en pakke med 6 stk magnetringe til at sætte på markerne. 

  399 kr. (inkl. moms)
  13598
 • Dropshipment ..
  NAGA pakke - tape (10 ruller)
  999999

  NAGA pakke med 10 ruller tavletape. Tapen er lavet af papir og måler 15 mm i bredden. Du får 7,5 m tape i en rulle. 10 ruller tavletape  15 mm bred 7,5 m tape i en rulleBrug tapen til at opdele og designe dit eget layout på glastavler eller whileboards. Du kan skrive på tapen med en hvid kridtmarker. 

  524 kr. (inkl. moms)
  13604
 • Mulighed for ..
  NAGA pakke - sort kridtmarker - 2mm (5 pakker)
  999999

  NAGA pakke med 5 pakker sort kridtmarker i 2mm (10 markere i alt). Markerne er lavet med flydende kridt og kan nemt viskes ud når teksten er tør. 10 sorte kridtmarkere på 2mm  En pakke magnetringe (6 stk i alt)Foruden markerne får du en pakke med magnetringe til at sætte på markerne, så de kan hænge på tavlen. 

  336 kr. (inkl. moms)
  13596
 • Mulighed for ..
  NAGA pakke - Hvid kridtmarker 4,5 mm (5 pakker)
  999999

  NAGA pakke med 10 stk hvide kridtmarkere i 4,5 mm. Hertil får du også en pakke med 6 stk magnetringe til at sætte på markerne. 10 stk hvide kridtmarkere i 4,5 mm (5 pakker) 6 stk magnetringe (1 pakke)NAGAs kridtmarkere er lavet på vandbaseret flydende kridt og kan bruges på glastavler og whiteboards. Viskes let ud med en klud eller tavlesvamp når den...

  399 kr. (inkl. moms)
  13612
 • Mulighed for ..
  NAGA pakke - hvid kridtmarker - 2 mm (5 pakker)
  999999

  NAGA pakke med 10 stk hvide kridtmarkere i 2mm. Kridtmarkerne er vandbaserede og viskes let ud - bare brug en tør klud eller tavlesvamp. 10 stk hvide kridtmarkere i 2 mm (5 pakker a' 2 stk) 1 pakke magnetringe i 2 mm Sammen markerne får du en pakke med 6 stk magnetringe som sættes på markerne, så de kan sidde fast på tavlen.  

  336 kr. (inkl. moms)
  13600
 • Dropshipment ..
  NAGA pakke - Firkantede super stærke magneter (10 pakker)
  999999

  Denne pakke indeholder 10 pakker firkantede super stærke magneter i stål, som bruges til NAGA glastavlerne. 10 pakker magneter (6 stk pr. pakke) Mål: 1 x 1 x 0,5 cm Materiale: Stål På glastavlerne er det kun muligt at bruge super stærke magneter, da almindelige magneter till er stærke nok og vil falde af. 

  949 kr. (inkl. moms)
  13605
 • Mulighed for ..
  NAGA neon pakke - farvede kridtmarkers (6 pakker)
  999999

  NAGA pakke med 6 pakker neonfarvede kridtmarkere i 4,5 mm. 3 pakker grøn/gul og 3 pakker pink/orange. 3 pakker kridtmarkere i pink og orange 3 pakker kridtmarkere i grøn og gul  1 pakke magnetringe (6 stk) NAGAs kridtmarkere er lavet med vandbaseret flydende kridt og viskes ud med en tør klud eller tavlesvamp når teksten er tør. 

  474 kr. (inkl. moms)
  13599
 • Dropshipment ..
  NAGA Månedskalender - Engelsk
  999999

  Glas månedskalender i blå og grønne nuancer, velegnet til virksomheder. 120 x 90 cm 4 mm tyk  Engelsk version Magnetisk 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Brug månedskalenderen til at notere vigtige begivenheder eller planlægge månedens aktiviteter. Hæng vigtige dokumenter på glastavlen med super stærke magneter....

  2.749 kr. (inkl. moms)
  12249
 • Dropshipment ..
  NAGA magnetpakke - Eg (10 pakker)
  999999

  Pakke med 10 pakker super stærke magneter med kugle i egetræ. Magneterne måler 2 cm i diameter og der er 3 i en pakke. 30 super stærke magneter Materiale: Eg Ø 2 cm NAGAs super stærke magneter bruges til glastavlerne, da almindelige magneter ikke er stærke nok til at sidde fast.  

  949 kr. (inkl. moms)
  13606
 • Dropshipment ..
  NAGA Glastavler store størrelser
  999999

  Disse store magnetiske glastavler er specielt udviklet og designet til brug på kontorer, mødelokaler, konferencecentre og andre offentlige rum.Skruer, rawplugs samt ophængsskabelon medfølger 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Fordelen ved glastavler frem for whiteboards er, at man undgår indfarvning fra markere....

  2.249 kr. (inkl. moms)
  12255
 • Dropshipment ..
  NAGA Glastavle m. afrundede hjørner
  999999

  Magnetiske tavler i flot design. Hæng dem enkeltvis eller samlet.Alle tavlerne måler 50x70 cm Ugetavlen er lavet i en kombination af glas og egefinér 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Brug superstærke magneter til at sætte ting på tavlen - de findes i både metal, eg og valnød.  NB. Tavlerne af egefinér er ikke egnet til at...

  1.124 kr. (inkl. moms)
  12364
 • Dropshipment ..
  NAGA Glastavle
  999999

  Magnetiske glastavler som er egnet til brug på kontoret, mødelokalet eller i privaten. Leveres med skruer, rawplugs og ophængsskabelon 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Fåes i forskellige farver og størrelser, som kan sammensættes i utallige kombinationer eller enkeltvis.  Det er muligt at få trykt eget design,...

  336 kr. (inkl. moms)
  12253
  • 4+
 • NAGA - Whiteboard - 120 - 90

  Whiteboard tavle fra Naga på målene 120x90 cm. Tavlen har en alu ramme og plast hjørner.

  619 kr. (inkl. moms)
  30001176
 • 2 stk.
  NAGA - glastavle - orange - 45x45 cm
  999999

  Magnetisk glastavle i en frisk orange farve. Tavlen er moderne og praktisk på kontoret såvel som i privaten.Få stk. med 10% rabat fra et restparti Orange glastavle 45x45 cm Medfølger 2 magneter samt en marker. 10 års garanti ❤ Producenten er CSR mærket ❤ Dansk designet ❤Glastavle med 10% rabat da der blev bestilt for mange til en kunde. Ønsker du...

  311 kr. (inkl. moms)
  12997
 • Magnetisk glastavle 100x100cm - sort
  999999

  Her får du et lækkert alternativ til de gamle whiteboards. Denne sorte glastavle, kan evt. bruges med en hvid tusch som medfølger i pakken, sammen med 2 ekstra stærke magneter. Mål: 100x100 cm

  1.600 kr. (inkl. moms)
  5716