Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter /Mærker

Information

Nyheder

Mærker Der er 107 mærker

pr. side
Viser 81 - 107 af 107
 • Randers + Radius

  Randers+Radius – prisvindende møbler

  Randers+Radius blev grundlagt i 2012 da møbelproducenterne R. Randers og Radius fusionerede deres 60 års samlede erfaring indenfor designmøbler. Det er en dansk virksomhed, som søger at stræbe efter det ypperste. Deres produktion foregår i Hadsten, hvor der er fokus på funktion, miljø og økonomi. Deres produkter er kendetegnet ved få samlinger og materialer, som har til formål at sikre en lang levetid på produkterne. 

  Møblerne bliver udformet i samarbejde med nytænkende arkitekter, hvor konventionerne bliver udfordret men med en forståelse for brugerne, omgivelserne og indretningen. Møblerne bliver designet med forståelse for den verden vi lever i. Denne vision og forståelse for tidsløst møbeldesign også grunden til at  Randers+Radius har vundet flere forskellige priser bl.a. Danish Design Award og den internationale AZ-Award. 

  Bæredygtighed, genanvendelse og lang holdbarhed er nøgleord i Randers+Radius møbler, derfor kan du også forvente det når du køber brugte møbler fra dem hos jkOffice. Derudover giver vi også 2 års garanti når du køber brugte møbler hos os. 

  Så tag endelig et kig herunder, og se hvilke møbler fra Randers+Radius vi har at byde på.

  Læs mere om Randers+Radius i bunden af siden. Læs bl.a. om deres arbejde med Rethink+Reform+Realize. 

 • RBM (Rabami)

  Grundlagt i 1975.

  RBM er en del af Scandinavian Business Seating.

  Produktionen af møblerne blev flyttet fra Danmark til Sverige i 2009.

  Deres vision er at: "Gør verden til et bedre sted at sidde".

  0 varer

 • Rexite

  Italiensk producent af designmøbler. Firmaet har eksisteret i mere end 40 år.

  Designere er blandt andet:

  Raul Barbieri, Enzo Mari, Giotto Stoppino, Studio D'Urbino - Lomazzi m.fl.

 • RH

  RH er en del af Scandinavian Business Seating, som er førende indenfor siddeløsninger til både private og erhverv.

  RH har designet en række arbejds- og kontorstole. Alle i et smukt design med fokus på komfort og fleksibilitet.

  0 varer

 • Rumas

  Rumas er en dansk virksomhed med Nordjyske rødder.

  Med respekt fra håndværkstraditionerne producerer Rumas robuste kvalitetsmøbler.

  Dansk design til erhvervsindretning.

  0 varer

 • Savir Design

  Savir Design er en dansk design- og produktionsvirksomhed, som udvikler og producerer kvalitetsmøbler til kontraktmarkedet og undervisningssektoren med særligt fokus på design, innovation og bæredygtighed.

  • Genanvendt plastik og stål 
  • Bæredygtigt stof til polstring - fx Cura lavet af polyester af genbrugsplast 
  • 100% genanvendelige dele

  Hos Savir Design bruges der kun de bedste materialer og hele processen er underlagt strenge kvalitetskrav for mindre miljøpåvirkning, forebyggelse af forurening og en lang holdbarhed for hvert enkelt produkt. Det store fokus på bæredygtighed findes bl.a. inden for valget af materialer der bliver brugt hos Savir Design. Det er fx. brugen af genbrugsmaterialer som genanvendt plast og stål til produktionen af stole, samt at alle de enkelte dele af et møbel skal kunne genbruges. 

 • SAVO

  Savo har eksisteret siden 1945 og har siden dengang og den dag i dag designet kontorstole ud fra begrebet "Beyond ergonomics". Og som de selv siger, behøver det ikke forklares, du skal bare prøve at sætte dig ned. Savo er en svensk producent af primært kontorstole. De arbejder ud fra filosofien om, at alle har ret til at sidde som de vil. Dette efterlever de ved, at designe deres kontorstole med øje for, at de skal kunne tilpasses til hver enkelte bruger og skal kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. 

  Savo’s kontorstole er ofte kendetegnet ved:

  • Enkelt og elegant design
  • Ergonomi og tilpasningsmuligheder
  • Miljøvenlige og recirkulerbare 
  • Èn stol passer til alle

   Blandt deres mest kendte kontorstole finder du modellerne Savo Ikon, Savo Eos og Savo Soul. Se vores nuværende udvalg af kontormøbler fra Savo herunder.

 • Sitland

  Italiensk producent af siddemøbler til erhverv.

  Innovativ virksomhed etableret i 1977 med visionen om, igennem den nyeste teknologi, at skabe møbler, der kombinerer komfort og design.

  0 varer

 • Skandiform

  Svensk møbelproducent grundlagt i 1962.

  Deres grundværdier er design, funktion og kvalitet.

  De bruger selv udtrykket "Scandinavian Sens" for at beskrive balancen mellem fornuft og passion.

 • Sorø

  Innovativ producent af møbelløsninger igennem snart 40 år.

  Møblerne produceres i Danmark.

  Deres serie H-Line har vundet to internationale priser.

  0 varer

 • Spinella by Ergo Flex Projekt

  Spinella er en helt ny spiller på markedet. De er en dansk producent som også får deres møbler produceret i Danmark. Designeren bag stolen er Sanne Buhl.

  Designeren har skabt en helt unik kontorstol, hvor det nytænkende design er med til at revolutionere stillesiddende arbejde. Stolen kan tilpasses den enkeltes personlige behov, og er både en smuk og sund stol.

  Vejen fra design og konstruktion til produktion har været lang, for alt er gennemtænkt til mindste detalje af en ergonomisk konsulent, der ikke går på kompromis med funktionaliteten. Det er din garanti for bedre tider for din ryg.

  Visionen med Spinella er at skabe en stol, hvor man kan sidde behageligt uden at overbelaste sin krop. Det er samtidigt vigtigt, at ergonomien ikke gå på kompromis med funktionaliteten. 

  Spinella er en kontorstol med flere fordele

  • Stolens udformning sikrer ergonomisk sidning
  • Smukt og let udseende, så den passer ind på ethvert kontor
  • Designet i Danmark

  Det er den ultimative kontorstol. Den har et smalt og ovalt sæde, sædevip, bagudvip og rygpuder som kan indstilles således at de aktiverer kroppen, mens du sidder ned.

 • Steelcase

  Steelcase

  Steelcase er en amerikansk baseret producent af kontormøbler og er den største på det globale marked. Steelcase producerer også møbler målrettet til sundhedssektoren og er bl.a. kendt for deres ergonomiske kontorstole med mesh i ryggen. Dertil producerer de også mere eksklusive kontormøbler udført i læder.

  Virksomheden har nedsat en forskergruppe til at undersøge hvilke krav fremtidens arbejdspladser vil stille til kontormøbler og hvordan møbler kan være med til at fremme arbejdsglæde og produktivitet.

  Steelcase har også rettet et stort fokus på at nedbringe deres miljømæssige fodaftryk, og har sat et mål for at nedbringe dette med 25% inden 2020. Dette gør de bl.a. ved at nedbringe mængden af emballage, samt ved at flytte deres produktions faciliteter til de områder hvor deres produkter leveres for at spare på transport. 

 • Stokke

  Stokke blev grundlagt i Ålesund i Norge i 1932.

  Virksomheden var familiedrevet i te generationer indtil 2014. Nu er virksomheden ejet af et belgisk investeringsselskab.

  Virksomheden producerer i dag hovedsageligt møbler til børn, barnevogne mm. men vores salg af Stokke er primært de ergonomiske taburetter.

  0 varer

 • Søborg Møbler

  Søborg Møbler er en dansk møbelfabrik.

  De lægger vægt på den danske håndværkstradition, og producerer møbler af høj kvalitet.

  De har haft samarbejder med nogle af danmarks dygtigste møbeldesignere - F.eks.  Børge Mogensen

  0 varer

 • Thonet

  Virksomheden startede da Michael Thornet i 1819 åbnede sin forretning. Det lykkedes ham at følge med tiden, og udviklede sig fra en håndværksvirksomhed til en industriel produktions virksomhed. Det store gennembrud kom i 1859, med "chair No.14" - bedre kendt som "Vienna coffee house chair". Denne stol var med til at bane vejen for virksomheden, som i dag  stadig har fokus på innovativt design og nytænkning.

  0 varer

 • Tranekær møbler

  Tranekær møbler er en dansk producent af designmøbler.

  De er blandt andet kendt for deres Stringchair som vi jævnligt har til salg.

  0 varer

 • Trend Office

  En del af den tyske Dauphin HumanDesign® Group. Trend Office producerer kontor-, konference- og venteværelsemøbler.

  0 varer

 • Unilux

  Unilux: Lampeproducent med sloganet "Power to see"

  Deres lamper sælges i mere end 60 forskellige lande, og er anerkendte for at være af meget høj kvalitet. Lamperne er bygget til at vare - der findes Unilux lys verden over som stadig er funktionsdygtige efter 20 år, hvilket vidner og deres høje kvalitet. 

  Unilux har mere end 45 forskellige modeller af strobe lys for at imødekomme kundernes individuelle behov. Sammenlignet med lignende stribe lys fra andre producenter, har Unilux-lys højere intensitet og et bredere synsfelt. Strobe lysene er tilpasselige til at imødekomme nye udfordringer. 

  Vi forhandler Unilux fra ny, men har også indimellem brugte lamper fra Unilux på lager - Vi får hele tiden nye varer hjem, så hold øje med kategorien Brugt belysning. 

  Nedenfor kan du se vores udvalg af nye og brugte lamper fra Unilux.

 • USM Haller

  USM Haller er blandt andet kendt for sine Modular reolsystemer.

  Det er en schweizisk designer og producent af møbler.

 • Varier

  Producent af siddemøbler med rødder i det nordiske firma Stokke, baseret i Oslo.

  Alt lige fra taburetter til lougestole og kantinemøbler.

  Nordiske værdier og respekt for miljøet er centralt for varier.

  0 varer

 • VIPP

  0 varer

 • Vitra

  Vitra er et familieejet schweizisk møbelfirma, der siden 1950 har produceret møbler for rigtig mange internationalt anerkendte designere. Blandt andet Charles og Ray Eames, Verner Panton og Frank Gehry, for at nævne nogle få. I alt samarbejder Vitra med hele 38 designere og arkitekter fra hele verden. 

  Vitra producerer møbler til både hjemmet, kontoret og offentlige rum. De har meget erfaring og lægger stor vægt på møblerne og rummets påvirkning på dets omgivelser samt arbejder mod at forbedre hjemmets, kontorets og det offentliges kvalitets gennem design. 

  • Hjemmet afspejler og er en del af vores identitet og personlighed, som får karakter gennem gamle og nye, klassiske og moderne møbler. 
  • Kontorets design og indretning er en del af virksomhedens identitet, men det er også med til at påvirke medarbejdernes tankegang og adfærd. 
  • Møblerne samt rummet udsender signaler, der bevidst eller ubevidst påvirker brugeren, hvilket Vitra tager med i sin betragtning i indretning og udvikling af produkter til offentlige rum. 

  Vores udvalg af Vitra varierer, da det er en del af vores brugte varesortiment. Vi får hele tiden nye varer ind ad døren, så hvis ikke du finder det du leder efter, er du velkommen til at kontakte os med dine ønsker. 

  Se vores nuværende udvalg af Vitra herunder.

 • WAP

  0 varer

 • Wilkhahn

  Virksomheden startede i 1907 som en  stoleproducent nær Hanover.

  I 1946 fik de kontakt til designerne Georg Leowald og Herbert Hirche, som var under indflydelse af Bauhaus-skolen og Werkbund. Deres eksperimenter betalte sig, og virksomheden udviklede sig fra en simpel håndværksvirksomhed til en international forretning.

  0 varer

 • WO interior

  WO interiør blev grundlagt 1905 og har siden arbejdet med godt og gedigent håndværk. WO producerer møbler med overflader og kantløsninger i linoleum.

  Vi sælger GROW reolsystemet designet af Charlotte Holm Schau. Det er dansk design i særklasse, som giver mulighed for at udvikle, tilbygge og tilpasse reolsystemet efter behov. Det enkle design giver kontoret stil og den simple tankegang bag gør, at det kan tilpasses enhver situation.

Viser 81 - 107 af 107