CO2-regnskab – Rejoose rapport

jkOffice er meget bevidst om branchens miljøpåvirkning som leverandør af både brugte og nye kontormøbler. Vi har et brændende ønske om at minimere CO2-aftrykket og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Derfor har vi i samarbejde med Rejoose udviklet et innovativt online værktøj, hvor du har for mulighed for at få kvantificeret og visualiseret miljøpåvirkningen af dine kontormøbler og IT. En stærk online platform, hvor vi indsamler og analyserer data for at sikre, at vores sortiment er så bæredygtigt som muligt. Med denne online platform leverer vi værdi til vores kunder. Vores bidrag til et mere bæredygtigt kontor.

Platformen, der gør bæredygtighed målbart

Hvad er Rejoose?

Rejoose er en unik platform, hvor vi beregner produkternes klimapåvirkning, og minimeringen, der opnås ved at genbruge møbler. Rejoose bygger på GHG protokollen for produktstandarder. Derfor er det muligt at beregne den nøjagtige besparelse på CO2-udledning, når man vælger brugte kontormøbler frem for nye.

Hvordan fungerer det?

Vi beregner "Refurbishment Impact", eller "Istandsættelsesaftrykket". Det inkluderer transport ved afhentning af de brugte møbler, istandsættelse og klargøring af møblerne og fragt hen til kunden. Det aftryk udgør typisk 10-20% af aftrykket på et nyt produkts CO2-udledning. Altså har det en betydelig besparelse for miljøet at vælge brugt…helt op til 70-90%

Hvilke data bruger Rejoose?

Rejoose indeholder over 1,5 millioner datasæt for mere end 40.000 produkter. Data med information om produkternes produktion, transport, og bortskaffelse. Alle disse data tages i betragtning for at beregne produktets samlede CO2-udledning så præcist som muligt.

Hvordan kan det skabe værdi for dig?

Vi har fuldt fokus på at hjælpe og vejlede vores kunder til at træffe mere bæredygtige valg. Her er Rejoose yderst brugbar, da det enkelt og overskueligt viser den miljømæssige besparelse ved at vælge brugte og istandsatte kontormøbler frem for nye.

Download jkRejoose brochuren