Nyhedsbrev

Køb billige kontormøbler til levering i Kolding

På denne side kan du læse om vores udvalg af kontormøbler, som vi kan levere til Kolding og resten af Danmark for den sags skyld. Her hos jkOffice har vi et stort udvalg af alt inden for kontormøbler, og vi har især et stort udvalg af brugte kontormøbler.
 
Vores udvalg af kontormøbler inkluderer alt, hvad man kan forestille sig; kontorstole, kontorreoler, konferencesæt, elektriske hæve-/sænkeborde, skabe og så videre. Vi lægger stor vægt på, at vores kontormøbler er af en høj kvalitet, der sikrer dig en god hverdag på kontoret, for vi er godt klar over, at det er her, man tilbringer rigtig meget af sin tid. Fordi man bruger så meget af sin tid på kontoret, skal man have nogle ordentlige kontormøbler at bruge. Ens kontormøbler skal yde en høj komfort, da man ellers kan få nedsat sin arbejdsevne gevaldigt. Dette kan for eksempel ske, hvis man benytter en rigtig dårlig kontorstol, eller hvis man bruger en elendig kontorreol. Man kan for det første gå og blive irritereret over møblet, hvilket fjerner ens fokus fra arbejdsopgaverne på kontoret, og man mister sin koncentration. En endnu værre konsekvens er dog, at man risikerer arbejdsskader, der kan give en varige mén. Dette kan undgås, hvis man bruger kontormøbler, der er justérbare og som yder en høj komfort, så man kan koncentrere sig 100 % om arbejdsopgaven. Denne komfort kan for eksempel opnås med vores elektriske hæve-/sænkeborde. Derudover må et kontormøbel gerne se flot ud, da et professionelt design indgyder til effektivt arbejde, i modsætning til et kontormøbel, der ser træt og gammelt ud.
 
Ud over høj komfort og et flot design, tilbyder vi et bredt udvalg af brugte kontormøbler. Brugte kontormøbler har mange fordele over nye kontormøbler, der er værd at overveje. For det første skåner brugte kontormøbler miljøet, da man ikke skal ud at købe et nyt kontormøbel. Et nyt kontormøbel kræver både en produktionsproces og en afskaffelsesproces, der hver især er hårde ved miljøet, da de inkluderer brugen af forskellige behandlinger og kemikalier. For det andet er brugte kontormøbler langt billigere end nye kontormøbler. Grunden hertil er, at vi hos JKOffice køber kontormøblerne fra konkursbo, hvilket vil sige, at vi køber dem meget billigt. Derfor kan vi også sælge dem videre rigtig billigt, men hos os går pris og kvalitet ikke på kompromis, da vi kun sælger de kontormøbler videre, vi vurderer, er i god nok stand og af høj nok kvalitet. Rigtig mange af møblerne er dog i god stand, da de ikke er blevet solgt videre, fordi de er blevet for gamle og slidte, men nærmere fordi det har været nødvendigt på grund af konkursen. Du kan med andre ord få fat i et næsten nyt kontormøbel til en særdeles god pris, hvis du køber brugte kontormøbler hos os.
 
Så kast et blik på vores sortiment af kontormøbler, især de brugte, hvis du gerne vil gøre et køb af kontormøbler i Kolding.

 • Loke hæve-/sænkebord - 160x80 cm - sort linoleum
  999999

  Vores mest populære hæve sænkebord på 160x80 cm. Bordpladen er i sort linoleum og på en kerne af MDF. Bordpladen er 22 mm tyk og har affasede og sortlakerede kanter hvilket giver den ekstra finish. Stellet har en støjsvag motor og er produceret i Sverige af pulverlakeret stål. Stellet har en vandring på 68 - 118 cm og en løftekapacitet på ca. 100 kg. Du...

  6.469 kr. (inkl. moms)
  5900
 • Min 50 stk på..
  Infra Lowback kontorstol - sort event
  999999

  Infra Lowback er lillebror til vores populære Infra kontorstol.En kvalitets kontorstol med de vigtigste indstillingsmuligheder og med et pænt og enkelt design.Polstring: Sort møbelstof, event med slidstyrke 100.000 martindale.Fod: 5-grenet i sort plast. Med gummihjul der både egner sig til trægulv, flisegulv og gulvtæpper.Armlæn kan tilkøbes.Mange bruger...

  1.293 kr. (inkl. moms)
  6691
 • Hæve-/sænkebord - Hvid - Centerbue - 180x90
  917135

  Brugt hæve-/sænkebord med hvid bordplade. Der forekommer små variationer i stellet. Bordpladen er hvid, har en centerbue og sorte lakerede kanter.OBS. Bordene har forskellige stel

  3.494 kr. (inkl. moms)
  10141
 • 10 x Duba hæve-/sænkeborde
  999999

  Sæt med 10 stk hæve-/sænkeborde fra DUBA. Alle med bordplade i bøg og silver stel. Bordene måler 195x120 cm Du kan frit vælge mellem højre- og venstrevendte borde.Der er et begrænset antal og tilbuddet gælder så længe lager haves.

  12.494 kr. (inkl. moms)
  9030
 • Efg "Teamspirit" kontorstol - Sort polstring
  918007

  Efg kontorstol med sort polstring på både sæde og ryglæn, model "Teamspirit"Højdejustering Synkronmekanisme som tilpasser sig efter din vægt. Sædedybden kan justeres 6 cm. Sædehøjde: 44-56 cm. Gaspatron på 140 mm 5-grenet fod i sort plast med 5 gummihjul.

  1.869 kr. (inkl. moms)
  10274
 • Håg Capisco - Sort - Nypolstret
  917121

  Nypolstret Håg Capisco kontorstol. Kontorstolene er enormt populære, og vi forventer at de vil gå som varmt brød. Ergonomisk kontorstol, som ved hjælp af det særlige ryglæn hjælper dig til at sidde med rank ryg. Herved gør stolens design, at du ikke falder sammen i løbet af arbejdsdagen. Stolen giver dig også mulighed for at varierer din arbejdsstilling i...

  4.744 kr. (inkl. moms)
  7311
 • Duba reol/skab
  915108

  Reol/skab med 3 skuffer, 2 skabslåger og 3 åbne rum. Udført i ahornfinér og står på en lille sokkel. Reolen er produceret af Duba som nu kaldes B8.Ahorn finér 2 skabslåger 3 skuffer 3 åbne rumNøgle kan desværre ikke længere skaffes til dette skab.

  1.869 kr. (inkl. moms)
  7141
 • Duba B8 reol med 6 rum, ahorn
  915108

  B8 reol med 6 åbne rum i et enkelt design.

  994 kr. (inkl. moms)
  6466